Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wymiana głośników w kolumnach JPW ML-910

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wymiana głośników w kolumnach JPW ML-910

Witam!

Mam pewien problem iż spaliły mi się głośniki w jednej z kolumn JPW ML-910 :
    SR19DT wysoko tonowy i OK100PL średnio tonowy. Nie mam pojęcia jakimi głośnikami je zastąpić.
    Proszę o pomoc !

Dac do naprawy i po klopocie. Oryginalow nie znajdziesz, a kazdy inny bedzie wymagal nowej zwrotnicy. Jak Ci az tak bardzo zalezy na tych glosnikach, to trzeba wyslac uszkodzone glosniki do dobrego serwisu.

Skomentuj

To są głośniki Peerless robione dla JPW.
      Zamienniki z normalnej serii to:
      SR19DT = T19SE-6
      OK100PL = M10NG-04
      SKO100PL = M13NH-04

I takich szukaj, jak zmienisz na inne to trzeba będzie zmienić w obu kolumnach, pomierzyć te głośniki i zrobić nową zwrotnicę - czyli nowe kolumny.
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

O! a jednak moze da sie dostac :) plus dla Lusztiego.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
          To są głośniki Peerless robione dla JPW.
          Zamienniki z normalnej serii to:
          SR19DT = T19SE-6
          OK100PL = M10NG-04
          SKO100PL = M13NH-04

I takich szukaj, jak zmienisz na inne to trzeba będzie zmienić w obu kolumnach, pomierzyć te głośniki i zrobić nową zwrotnicę - czyli nowe kolumny.
          Wiesz może gdzie mogę kupić te zamienniki?

Skomentuj

Zamieszczone przez Lantica Zobacz posta
            Wiesz może gdzie mogę kupić te zamienniki?
            Allegro? e-bay? Szukać i czekać, może się pojawią. Może napisz do Peerlessa? Może oni poratują.
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Czaruję...
            X