Tak patrzę na temat i na to co stoi na półce to kolega mocno odbiegł od swoich założeń. Ale jak się przestaje na to patrzeć i zaczyna słuchać to już wiadomo że to wszystko poszło w dobrą stronę.Zasilanie starannie poprowadzone, jest możliwość wkładki MM i MC , dobró obciążenia wkładki, dalej już jest tylko lepiej i na pewno nie ma tam żadnych 5534 ani 5532 , ale co dokładnie i jak to myślę że sam TAZ mógłby więcej o tym napisać .Wkładka taka sobie , pre stereo (raczej av pre) i głośniki takie sobie, ale samo riaa gra rewelacyjnie, na średnicy dużo się dzieje , nic nie trzeba się doszukiwać. Płyta the classics hansa zimmera każde uderzenie w klawisz daje niesamowity odbiór emocji w nagraniach. Na black coffee w niektórych nagraniach solówki Joe wraz z wokalem Beth powodują że ten album staje się bardzo ciekawą propozycją akustyczną. Co najciekawsze dawno nie miałem tak dobrego odbioru o.n.a. , płyta best vol. 1 i tu jest Agnieszka taka za jaką ją kochamy, ja bym pewnie mógł tak dalej i dalej. Po prostu czarna płyta nie ma tej "nerwowości" cyfrowych kopii
.

Skomentuj