Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KFC-7178

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

KFC-7178

Witam. Mam głośniki Kenwood kfc-7178. Są to głośniki samochodowe, ale "niestety" dostałem je za darmo i chciałbym je jakoś wykorzystać, a samochodu nie posiadam. Czy one w ogóle nadają się do użytku domowego?

Link do głośników: http://www.audiophile.pl/p/615_kenwood_kfc-7178

Z góry, bardzo dziękuje za pomoc.

Mozesz z nich zrobic jakies satelitki do kompa w zamknietej 2L obudowie ale nie licz na wiele... takie glosniki zazwyczaj najbardziej nadaja sie do smietnika :), niestety

Skomentuj

2L ?? Ty chcesz głośniki o Wymiarach 270x 199x 121mm wpakować do takiej skrzynki? Liczyłem na bardziej profesionalną wypowiedź, a nie typu "idź se je wyrzuć do kosza"...

Skomentuj

Sluchaj - jesli by to byly profesionalne glosniki to mialbys "profesionalna" odpowiedz. Ty masz jak sam zauwazyles samochodowki Keenwooda (ktore maja chyba z 4 drogi :) ).. nie da sie z tym nic specjalnie zrobic... nie masz do tego parametrow TS wiec nie ma z czego liczyc skrzyni. Jak zaaplikujesz to w zamkniete 2-3L bo prawdopodobnie nie bedzie to tralo gorzej niz bez pudla. Szczerze mowiac to sprzedalbym to na allegro z dopiskiem super bas.. a kase przeznaczyl na cokolwiek nadajacego sie do aplikacji.. chocby inne male szerokopasmowki tylko z parametrami, charka i barwą..

Skomentuj

jezeli chcesz je zachowac to wsadz je w obudowe ale nie 2 litry tylko ok 10. wiecej niema sensu. ale prawda jest taka ze lepiej sprawdza sie u jakiegos mlodego dresa w samochodzie niz u ciebie w domu

Skomentuj

Czaruję...
          X