Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy warto zmienić wzmacniacz.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czy warto zmienić wzmacniacz.

Obecnie posiadam Pioneera A502R który ma dość pokaźną moc i kolege który chce go za wszelką cenę wyrwać za 300zł.

Czy warto go sprzedać za tę cenę, i czy znajdzie się coś na Allegro do 400zł (bo tylko tyle miałbym maxymalnie) o lepszym brzmieniu? Przeglądając widziałem kilka ciekawych modeli Marantza, Yamachy, Nad,CA(nawet był) Czy jest sensowna taka zmiana w tym budżecie?

Kolumny jakie posiadam to klony Totem Mite ale w niedługim czsię będzie coś na XT19TD+???

a moze kompletny (bez obudowy) uniamp? dokladnie 300zl - akurat zostaje na obudowe

Skomentuj

UNIAmp :)

Skomentuj

No O'K chłopaki chętnie bym się skusił na takiego UNIAMPA(bez obudowy) ale kto mi go zrobi bo ja sam na pewno nie :razz:

Skomentuj

zagadaj z irkiem - kupisz u niego gotowca. nawet warto poczekac

Skomentuj

A jak by mi nie wypaliło z tym UniAnpem to co byście polecili z tego co jest dostępne na Allegro.

Skomentuj

toma085, a czemu nie wyjść z UNIamp'em? Irek to porządny fachura, więc nie bój nic :mrgreen:
              A jeśli coś mógłbym polecić, tak od siebie, to Harman/Kardona jakiegoś, np. PM645/PM650/PM655. Mam 645 aktualnie, przed nim miałem Yamahe AX400. No i krótko podsumowując, to ten mój Harmanik NIGDY nie będzie na sprzedaż :mrgreen:

Skomentuj

Już napisałem do pana Irka zobaczymy co mi odpowie?

[ Dodano: 2008-05-08, 19:41 ]
                Panowie a co byście mi powiedzieli na temat wzmacniacza Luxman L410 lub Denon PMA 860

Skomentuj

Czaruję...
                X