Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Monacor to dobre jest czy zle ? :]

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Monacor to dobre jest czy zle ? :]

Witam
    chcialbym drogich kolegow forumowiczow zapytac czy macie jakas wyrobiona opinie o glosnikach firmy monacor?? poniewaz dowiedzialem sie ze w sklepie niedaleko mojego miejsca zamieszkania oferuja dosc duzo glosnikow tej firmy i facet je sprzedajacy bardzo je chwalil tylko chcialbym jego pochwaly skonfrontowac z Waszymi opiniami... (mowil ze tonsile przy monacorze wymiekaja:>)
    z gory dzieki za opinie
    pozdrawiam

Są dobre i złe.

Skomentuj

Tzn Spotkalem sie na tym forum z przychylnymi na ich temat opiniami, jednak nie wiele osob mialo z nimi styczność, a szkoda bo mnie też ciekawią. Myślę ze jeśli Cie na nie stać to mogą być bardzo ciekawą alternatywą dla Tonsila czy Tvm.
      A generalnie to tak jak powiedział igod są lepsze i gorsze modele, jak u innych producentów.
      Jeśli zrobisz kolumny to opisz je na forum

Pozdrawiam

Skomentuj

Probowalem kiedys i nei bylo zle ale nie pamietam modelu.Jakis 10"

Skomentuj

Monacor jest już jakąś firmą i jak każda firma ma swoje dobre i złe przetworniki.Napewno są solidnie wykonane i biją na głowe Alphardy i STXy.

Ja mam samochodowego Monacora CBR-200TCR i jestem zadowolony.

Skomentuj

a tak wogole to wejdzcie na stronke monacora i zobaczcie co to za firma....ile oni maja dostepnych produktow z branzy akustycznej, glosniki to ich skromna mala dzialeczka

trzeba przyznac ze poza wykonywaniem glosnikow zwyczjnych i popularnych (np do radia kuchennego itp...) ktore i tak sa solidne maja dzial Hi-Fi i tam sa produkty ktore dostaja rekomendacje niemieckiej gazetki "Klang und Ton" czy jakos tak, ato szanowana gazetka

a tak na marginesie to zadna inna znana mi firma nie robi gwizdkow ponizej 100pln z dzialu hi-fi ktore da sie ciac spox ponizej 3kHz bo do tego sa projektowane

Skomentuj

Czaruję...
            X