Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

obudowa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

obudowa

witam,policzyłem taką obudowę o wymiarach 22x22x33 wym.zew.czy bedzie dobra do takiego zestawu http://img140.imageshack.us/my.php?i...dwk1020hz5.gif

img140/4444/stxgdn171408scxgdwk1020hz5.gif.A jak bym zrobił taka zwrotnice jak tam jest podana to potrzebne bedą jeszcze pomiary czy będzie już wszystko jak trzeba.kupiłem juz te głośniki i chciałbym wiedzieć czy tak będzie ok.jeszcze jedno ,mógłbym kogoś prosić o pomoc jak policzyć bas refleks i jakiej długości i średnicy ma być

A powiedz co dadza nam wymiary zewnetrzne obudowy?

Jesli ta zwrota jest dobra to dlaczego cos w niej zmieniac?

br wyliczysz np. w winSD,latwy program (jesli juz wiesz gdzie klikac),ale ja radze takim programom wierzyc tylko na 50%,lepsze sa testy (oczywiscie jak ktos ma na nie czas).

Skomentuj

Z jakiej grubej płyty robiłes?

Skomentuj

Płyta ma grubość 18mm ale przednia ścianka jest podwójna.Liczyłem w windsie ale tam mi różne wymiary wychodziły i jakies takie dziwne niezrozumiałe dla mnie chyba że jakiś błąd popełniłem.O ten basrefleks to nie wiem gdzie go umiejscowić bardziej na dole czy u góry a może z przodu ma to znaczenie? Wieksza czy mniejsza średnica?takie durne pytania zadaję ale ciężko znależć coś o tym albo jakoś tego nie jażę jak już coś wyszperam.Dziękim wszystkim co mają czas i ochotę odpowiedzieć

Skomentuj

Czaruję...
        X