Witam! dzis byłem na prowincjonalnym festyniku... ogólnie to załuje ze poszedłem bo "akustyk" nie mugł pojac ze mic stojacy przed kolumnami zawsze bedzie piszczec... No własnie.... były tam jakies stare altusy i pseudo estradowe diy na głosnikach samchodowych.... naped to chyba ws-502[napewno jakas diora-unitra]. Ogólnie to cicho i pisk! I model za 4 godziny generowania pisku wzioł 200 pln!
--
Pomyslałem sobie ze jak zrobie cs porzadnego to bede mugl tez nagłasniac takie mini festyniki! Moj plan jest taki: zbudowac budzetowe nadstawki i kupic wzmac, a to "zarobi" mi na lepszy sprzet....
Myslałem nad 2-way:
>dól:
GDS-32-400-8-SE / GDN-32-500-8-SE
>góra:
GDWT12-19/150 / GDWT18-200-8
>naped:
HOLYWOOD[pisze ze ma 2x400W]
A jak troche zarobie to wzmocnie zestawik tubkami
Ogólnie to nie che inwestowac w wysokiego SELENUMA bo jak troche zarobie to napewno sprzedam ten sprzecik a kupie lepszy :wink:
To które głosniki wybarc?
--
Pomyslałem sobie ze jak zrobie cs porzadnego to bede mugl tez nagłasniac takie mini festyniki! Moj plan jest taki: zbudowac budzetowe nadstawki i kupic wzmac, a to "zarobi" mi na lepszy sprzet....
Myslałem nad 2-way:
>dól:
GDS-32-400-8-SE / GDN-32-500-8-SE
>góra:
GDWT12-19/150 / GDWT18-200-8
>naped:
HOLYWOOD[pisze ze ma 2x400W]
A jak troche zarobie to wzmocnie zestawik tubkami
Ogólnie to nie che inwestowac w wysokiego SELENUMA bo jak troche zarobie to napewno sprzedam ten sprzecik a kupie lepszy :wink:
To które głosniki wybarc?
Skomentuj