Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

GDN 13/40/2 czy warto?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

GDN 13/40/2 czy warto?

Mam pytanko :) Można gdzieś jeszcze dostać w miarę tanio GDN 13/40/2? Bo jak patrze po necie to najtaniej chodzi on po 50zł... A jak patrze po gotowych projektach to za 92 zł ludzie kupowali cztery sztuki :razz: Można jeszcze gdzieś w takiej cenie dostać? No i czy coś w tej cenie (200-250 łącznie ze zwrotnicami i wysokimi) ewentualnie zamiast tego warto nabyć?

w takiej cenie kupowali resztki 15ohmowych wersji
    teraz mozesz kupic 4ohm po 45zl lub 8ohm po 80zl :lol:

wg mnie woofer jest OK. ale wysoki to juz mniej ciekawy. w tej cenie konkurencja to chyba tylko ARN 150 + sc10n lub duet STXow

Skomentuj

dla mnie arn150 nie jest konkurentem dla 13 40 2... tak jak takero napisal jakby sie wstawilo do takiej samej budy tonsila co arna to byloby rownie duzo basu, a o srednicy nie bede pisal bo oczywiste... gdyby jeszcze popracowac nad zwrota to juz w ogole tonsil go bije na glowe... a 10 80 7 tonsil faktycznie kiepska kopulka... dobrym rozwiazaniem moglaby byc przykladovo DX Vifa..

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
        tak jak takero napisal jakby sie wstawilo do takiej samej budy tonsila co arna to byloby rownie duzo basu,
        ja to pisalem :P bo przetestowalem
        dobrym rozwiazaniem moglaby byc przykladovo DX Vifa..
        ale cena rosnie i znowu zataczamy bledne kolo ;]

[ Dodano: 2008-07-05, 00:21 ]
        za 50zl (lub ok 40zl przy wiekszej ilosci) jest dayton w polinku - moze to by ktos przetestowal?

Skomentuj

no to sc10n jest w promocji w greltonie no chyba ze znowu padnie: kup PJ... ja jej nie trawie za bardzo ale pewnie za duzego wyboru nie ma

Skomentuj

W sumie to nie dla mnie, tylko dla kumpla :) Ja narazie mam ARN 150 +SC10N ale i na zmianę tego przyjdzie czas Więc w sumie budżet jest 250zł na wszystko oprócz bud. No i jest małe ograniczenie w postaci wzmacniacza ciągnącego od 8 ohm... Tak się zastanawiam nad tymi STX-ami(17 SCX + PJ)... Z tego co wiem to chyba takero ich słuchał, może się wypowie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
              za 50zl (lub ok 40zl przy wiekszej ilosci) jest dayton w polinku - moze to by ktos przetestowal?
              jak mozna go nizej ciac to ja go przetestuje chetnie

Skomentuj

kup PJ... ja jej nie trawie za bardzo ale pewnie za duzego wyboru nie ma
                w jakiej aplikacji go masz? proponuje zrobic prosty zabieg - zaloz na niego klasyczny l-pad. niewiem czy to tego wina ale mi na takim tlumiku gra delikatniej
                sc10n
                akurat za ta cene jeszcze mozna go kupic. ale jak juz pisalem dolozylbym do daytona :P
                jak mozna go nizej ciac to ja go przetestuje chetnie
                tylko ze ja nic o nim niewiem :roll:

Skomentuj

zadam takie pytanie do osob ktore mialy ten glosnik - czy przypadkiem niemieliscie krzywych koszy?
                  ja teraz sie bawie 3 z 4 GDNow i wszystkie jak narazie sa krzywe :???:

Skomentuj

ja jeden z 4szt mialem krzywy... ale dokrecajac go do obudowy sie wyprostowal i tego juz nie mam

Skomentuj

Moje wszystkie 4 szt były i są idealne.

Skomentuj

a moje (tzn u mnie narazie leza) sa wszystkie krzywe :| te "skrzydelka" sa wygiete w dol a okragla czesc kosza w gore :???: pozniej zdjecie pokaze

Skomentuj

Czaruję...
                        X