Mam pytanko :) Można gdzieś jeszcze dostać w miarę tanio GDN 13/40/2? Bo jak patrze po necie to najtaniej chodzi on po 50zł... A jak patrze po gotowych projektach to za 92 zł ludzie kupowali cztery sztuki :razz: Można jeszcze gdzieś w takiej cenie dostać? No i czy coś w tej cenie (200-250 łącznie ze zwrotnicami i wysokimi) ewentualnie zamiast tego warto nabyć?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
GDN 13/40/2 czy warto?
Collapse
X
-
dla mnie arn150 nie jest konkurentem dla 13 40 2... tak jak takero napisal jakby sie wstawilo do takiej samej budy tonsila co arna to byloby rownie duzo basu, a o srednicy nie bede pisal bo oczywiste... gdyby jeszcze popracowac nad zwrota to juz w ogole tonsil go bije na glowe... a 10 80 7 tonsil faktycznie kiepska kopulka... dobrym rozwiazaniem moglaby byc przykladovo DX Vifa..
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123tak jak takero napisal jakby sie wstawilo do takiej samej budy tonsila co arna to byloby rownie duzo basu,
Zamieszczone przez dolphin123dobrym rozwiazaniem moglaby byc przykladovo DX Vifa..
[ Dodano: 2008-07-05, 00:21 ]
za 50zl (lub ok 40zl przy wiekszej ilosci) jest dayton w polinku - moze to by ktos przetestowal?
Skomentuj
-
W sumie to nie dla mnie, tylko dla kumpla :) Ja narazie mam ARN 150 +SC10N ale i na zmianę tego przyjdzie czasWięc w sumie budżet jest 250zł na wszystko oprócz bud. No i jest małe ograniczenie w postaci wzmacniacza ciągnącego od 8 ohm... Tak się zastanawiam nad tymi STX-ami(17 SCX + PJ)... Z tego co wiem to chyba takero ich słuchał, może się wypowie :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123kup PJ... ja jej nie trawie za bardzo ale pewnie za duzego wyboru nie ma
Zamieszczone przez dolphin123sc10n
Zamieszczone przez dolphin123jak mozna go nizej ciac to ja go przetestuje chetnie
Skomentuj
Skomentuj