http://www.loudspeakershop.eu/glosni...7a-p-1175.html
fajna promocja, nic tylko brać.
Jak sprawuje się ten głośnik ?
Chciał bym zrobić głośniki takie które były by lepsze od zestawu [x2 GDN 20/60 GDM 16/80 i gdwk 9/120]
Myślałem żeby kupić 4 takie ushery i po dwa na jedną kolumne do tego jakiś wysokotonowiec, zwrotke myślę że się jakoś załatwi.
Jaki wysoko polecacie ? I czy zagra to równie głośno jak wyżej wymieniony obecny sprzęt? ?
A jeżeli nie ten głośnik to co ? Chciał bym żeby w jednej kolumnie były co najmniej 3 głosniki [2x Średnio-niski i wysoki
] i grało głośno.
ACHA Najważniejsze ! KOLUMNY MAJĄ GRAĆ Z SUBEM NA GDN 30/120 :))
Słucham wszystkiego, ale głównie techno. Kwota, narazie tak żeby całość wyszła do 900zł
Pozdrawiam
Chciał bym żeby kolumna miała 1m wysokości, nie chce robić czegoś mniejszego niż mam :) a dla głośnika 20 cm około 60 l styknie ; )
Myślałem o czymś takim bo mi się podoba
! a jak nie to jakieś tańsze kupić srednio-niskie, przepraszam że tak ale jest że tak powiem bardzo podekscytowany
tym że mnie taka chęć wzięła i wogóle, jeszcze budżet poznam swój ale narazie tak wstępnie myślałem o takiej kwocie.
fajna promocja, nic tylko brać.
Jak sprawuje się ten głośnik ?
Chciał bym zrobić głośniki takie które były by lepsze od zestawu [x2 GDN 20/60 GDM 16/80 i gdwk 9/120]
Myślałem żeby kupić 4 takie ushery i po dwa na jedną kolumne do tego jakiś wysokotonowiec, zwrotke myślę że się jakoś załatwi.
Jaki wysoko polecacie ? I czy zagra to równie głośno jak wyżej wymieniony obecny sprzęt? ?
A jeżeli nie ten głośnik to co ? Chciał bym żeby w jednej kolumnie były co najmniej 3 głosniki [2x Średnio-niski i wysoki

ACHA Najważniejsze ! KOLUMNY MAJĄ GRAĆ Z SUBEM NA GDN 30/120 :))
Słucham wszystkiego, ale głównie techno. Kwota, narazie tak żeby całość wyszła do 900zł
Pozdrawiam
Chciał bym żeby kolumna miała 1m wysokości, nie chce robić czegoś mniejszego niż mam :) a dla głośnika 20 cm około 60 l styknie ; )
Myślałem o czymś takim bo mi się podoba

Skomentuj