Po temacie pozna sie dopatrzeć Yoshi'owych kolumn Tyle ze mam akurat Alfreda TW318. Potrzebuje zwrotnicy a niestety w tym jestem zielony i prosze o podanie jakich elemntów(wartości i jak pokolei mają być połączone, czyli "słowny schemat", a najlepiej jakiś jpg :)) ewentualnie jak mam ciąć to się doedukuję i sam wyskrobie jakąś zwrotnice :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
2xARN-150-03/4 i alfred
Collapse
X
-
www.kolumny.prv.pl dział zwrotnica poczytaj, ceweczki i kondesatory idzie dostać np.giełda wrocekWszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.
-
i na forum znowu gadka ze gwizdki alfreda to szit............niewielu ich sluchalo a chyba prawie nikt nie zrobil pozadnej zwrotki, wystarczyl jeden post Irka ze tw401sx to szit
wcale nie mowie ze sa cudowne ale sianie plotek niczemu nie sluzy, podejzewam ze przy dobrej zwrotce dla gwizdka alfreda wielu z nas pozytywnie oceniloby jego gre....
przekonanie ze gwizdki alfreda to kompletny szit jest rownie uzasadnine jak twierdzenie ze te gdwk11/100 tonsila kosztujace 39pln graja cudownie jak orginaly za 75pln
Skomentuj
-
Yoshi80 -> z calym szacunkiem ale z tego co pamietam to Budzik nie podszedl do tych kopolek profesjonalnie (sam nie mam takiej mozliwosci) znaczy nie pomierzyl ich i nie zrobil zwrotki z pomiarami, a opnie na ucho sa malo miarodajne bo moga zalezec wielce od humoru i podejscia odsluchujacego
powtarzam nie robie z nich boskich gwizdkow ale skreslanie tak sobie ich nie ma sensu
najlepiej by bylo zeby rozwiac watpliwosci jakby np. Irek zrobil jednoczesny test tw318, tw401 oraz stx gdwk9/150/8 zarowno pomiar jak i jakis odsluch - byloby jasne, no i jeszcze moze jakis tonsli/tesla dla odniesienia tego
ja uwazam ze do arn150 to chyba najlepsze zastosowanie alfredow - bo mozna wysako ciac, pewnie wiele gorzej jest przy cieciu okolo3kHz-3,5kHz
jestem swiadom ze dobre wrogiem sredniego, ale jesli ktos nie ma kasy i liczy kazde 20pln to przy odpowiedniej aplikacji zadowoli go stx lub alfred
Skomentuj
Skomentuj