Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nowy zestawik

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

panowie nie chcialbym Was poprawiac ale watek nie tego sie tyczy.. :( a nawet moder juz na to nie patrzy...

Skomentuj

cicho ? ! w jakim celu wchodzisz na ten watek ?! wez sie zastanow... zaloz nowy na temat tonsila a mi tu nie bredz ze cicho mam siedziec

Skomentuj

No niaładnie tak szastać władzą

Skomentuj

nie o to chodzi... 3/4watku jest na temat jakiegos tonsila o ktorym nawet nie chcialem gadac.. gdyz po prostu mam dosyc na razie tonsili i stx.. n_omyzs, XYS podali pomocna dlon a starzy wyzeracze mi tu o tonsilach... zrob cos z tonsila albo stx pojawia sie w co drugim watku i sobie to przeczytac moge bez zakladania postu... a zalozylem go, bo chce sie dowiedziec czy jakies inne opcje wchodza w gre... bylby tez dayton rs-125 94zl w polinku jesli sie nie myle, jednak bariera jezykowa przeszkadza w zrozumieniu komentarzy o nim na innych zagranicznych forach..

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
            bylby tez dayton rs-125 94zl w polinku jesli sie nie myle, jednak bariera jezykowa przeszkadza w zrozumieniu komentarzy o nim na innych zagranicznych forach..
            na www.diyaudio.com szukałeś?
            btw - w razie problemów proponuję www.ling.pl :)

Skomentuj

Dayton rs-125 owszem ale czy ten aluminiak nadaję się do wysokiego podziału ? Bo przecież takiego potrzebuje XT

Skomentuj

gdzie wlasnie wyczytalem ze rs180 nie mozna wysoko ciac ale rs125 juz mozna.. musze poszukac konstrukcji na nim i zobaczyc jak jest aplikowany na zwrotnicy

Skomentuj

no to masz szczescie bo ostatnio nerwowy jestem jak czytam takie rzeczy :razz:

Skomentuj

Czaruję...
                  X