Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki subwoofer do 7m^2??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nie to nie wchodzi w grę, ponieważ z tych jakie mam jestem w 101% zadowolony a zresztą żadne monitory nie zastąpią subwoofera do filmów w rozsądnych cenach

Skomentuj

Maxi.. i ze monitory maja zastapic suba ? :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
        Maxi.. i ze monitory maja zastapic suba ? :lol:
        Nie zapominaj ze to jest 7mk....
        Ja bym sprzedal te monitory i dolozyl kase przeznaczona na suba do nowych monitorow - badz podlogowek. Dobre 18nastki poradza sobie w zupelnosci z basem w filmach w takim pomieszczeniu...

Wiem bo sam to przerabialem

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi
          Dobre 18nastki poradza sobie w zupelnosci z basem w filmach w takim pomieszczeniu...
          Ja nie bylbym za monitorami ale z drugiej strony sam chciales robic suba na 18cm glosniku :)...

Skomentuj

Zamieszczone przez sianes
            nie to nie wchodzi w grę, ponieważ z tych jakie mam jestem w 101% zadowolony
            ok przekonaliście mnie do tych 20-ek a tonsil 20/80/2??

Skomentuj

irek robil porownanie 20/80/2 z stxem 22-140-8-SCX i oba glosniki sa bardzo podobne, tye ze stx jest tanszy.. napewno bedziesz zadowolony jak go zrobisz to Ci gwarantuje. buda 25-28litrow tunel HP68x220 i git szybko i z wykopem

[ Dodano: 2008-09-11, 13:42 ]
              http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=12057

Skomentuj

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic463258.html nt SLS8 Sound Wave.. teraz nie daje zadnych cytatów prosze sprawdzic samemu :)

Skomentuj

Zamieszczone przez sianes
                  ok przekonaliście mnie do tych 20-ek a tonsil 20/80/2??
                  jak miałbym brać 20 80 2 to wolałbym 20 100 3 zdecydowanie - głośnik 20 lat nowszy konstrukcyjnie.

Skomentuj

takero, a jak porównac np tonsila 20/100/3 z mds08 ? To ma byc w sumie przetwornik do kina który wg ciebie bardziej podpasuje? (w sumie cena podobna)

Skomentuj

Czaruję...
                    X