Komu wchodzi, temu wchodzi :razz:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
nowosci dla diy;)
Collapse
X
-
szkoda ze nie wiedzialem ze bedzie, poszedlbym posluchac:/
Zamieszczone przez Lukasz NKolejny zestaw który zaskoczył mnie pozytywnie to małe szerokopasmowe monitorki Dinosaur Bravo ktorycyh można było posłuchać w pokoju firmy Moje Audio. Jak na taki mały szerokopasmowy głośnik kolumy miały naprawde sporo basu, chociaż mój przekaz moze być nieco przekłamany bo w pomieszczeniu był tłok i musiałem stać pod ścianą :P Dzisiaj okazło sie że to nie były szerokopasmowce tylko midwoofer z umieszczoną wspołosiowo wysokotonówką i tu uwaga.. głośnik ten jest produkowany przez Seas'a, wiec o ile jest on dostępny dla przecietnego zjadacza chleba warto było by sie nim zainteresować.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123Na AS był. Słuchal ktos?
http://www.combak.net/review/AudioAr...226English.htm
I z tego co wyczytałem w internecie głosniki są produkowane przez Seasa. Kopułka umieszczona współosiowo jest wykonana z aluminium a membrana midwoofera z włókna szklanego.
Skomentuj
-
ten Hi-Vi Trinity6 za 90 dolców (ok 250zł) to może być fajny patent bo pokrywa tweeter (100zł) i midwoofer (100-200zł) i zwrotnicę. szkoda, że nie grał bo równie dobrze mogło go w ogóle nie pokazywać. Vas 10 litrów, fajny do monitorów. nie zamawia ktoś?ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19
Skomentuj
-
no właśnie dlaczego nie :) zagadałem jednego typa co ma 2x sds134 + sc10n i jest zachwycony sedesami.
Hej,
co do basu to jest go całkiem sporo. Wczesniej mialem suba na gdn 20/80/2 i po sprzedaniu go nie odczuwam braku niskich tonów wiec chyba jest ok
Jak dla mnie to wiecej mi nie trzeba.ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19
Skomentuj
Skomentuj