Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Słuchawki - Jakie wybrać ???

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez cudny90
    dymeq, chcesz powiedzieć, że te słuchawki: http://allegro.pl/item463...tlen_ak48a.html

są takiej samej jakości jak te: http://allegro.pl/item463...we_gwar24m.html

??
    <sciana>

PS: te senki co pokazales sa do dupy. Jestem DJem, mialem juz sporo sluchawek na uszach, wiec cos moge powiedziec co jest dobre a co nie. I uwazam, ze kolega niech dolozy te 60zl do tych 100 i bedzie mial najlepsze co tylko moze miec w tej cenie i gwarantuje ci, ze sie nie rozczaruje . Ponizej 100 to sam syf jest, nie da sie sluchac muzyki z tego . Hd205 poza tym, ze znakomicie graja - znakomicie wygluszaja wszelkie dzwieki z zewnatrz .

Ktos mowil, ogolnie o calej firmie sennheiser, ze jest do dupy - sneki to jedne z najlepszych sluchawek jakie sa. Wykorzystywane sa doslownie wszedzie - w studiach, na planach filmowych ...

Skomentuj

A jak przyjdzie na forum koles, ktory powie "chce kupic glosnik za 50zl" to bedziesz mu na sile szukal jakiegos gowna czy doradzisz zeby dolozyl jakas niewielka sume i kupil cos o wiele lepszego ? I nie ku***j mi tu gosciu !

Moja propozycja to dolozyc te 60zl i kupic senki hd205, ktore sa najlepszymi sluchawkami w przedziale nawet do 200zl .

[ Dodano: 2008-10-28, 15:44 ]
      Zamieszczone przez cudny90
      Sorry, ale już nie mogę ...
      Twoj problem .

Skomentuj

gRRuby: przepraszam bardzo, ale interpunkcje stosuje. co do wielkich liter to przyznaje - klade na nie lache.
        dymeq: to ze "jestes DJ" nie ma dla nikogo zadnego znaczenia i nikt przed toba nie kleknie. a kwestia czy do 100zl nie ma zadnych dobrych sluchawek jest mocno dyskusyjna. jestem przekonany ze wiele osob mogloby sie graniem ksc 55/75 za jakies 60zl mocno zdziwic - w pozytywnym tego slowa znaczeniu. tym bardziej jesli wezmiemy przykladowo hd215 (wielokrotnie drozsze) dla porownania. oczywiscie lepsze sluchawki swoje kosztuja, ale to wciaz sa "tylko" sluchawki, a nie kolumny, do ktorych wiekszosc forumowiczow jest przyzwyczajona. jak hd205 sa gorsze od hd215 to naprawde nie ma sie co zachwycac - bubel i tyle. a czy sennheisery sa takie ekstra czy be - nalezy rozpatrywac konkretne modele sluchawek, a nie cala marke jako calosc. sa udane modele - jak np HD25 (imho n1 jesli chodzi o cala firme), HD595, jak i beznadziejne, do ktorych zaliczaja sie niemal wszystkie ich tanie, zamkniete "nauszniki". jedna kwestie w zasadzie mozna zgeneralizowac, a mianowicie: zaden model sennheisera, wliczajac "hi-endowe" wynalazki nie ma dobrego basu. podstawowy model grado - sr-60 je pod tym wzgledem zjada na sniadanie.

Skomentuj

Czaruję...
        X