Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

UniAmp a Yamaha RX-V350

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

UniAmp a Yamaha RX-V350

Witam jestem w trakcie robienia kolumn, pisałem o tym juz kiedyś, mam Amplituner yamaha rx-v350 i chciałbym go wesprzeć na froncie UniAmpem czy to dobry pomysł czy może jest coś lepszego do 500zł, jestem w stanie pójść na używane końcówki mocy a kolumny to nowy jeszcze nie znany projekt akustyka

Uniamp vs symasym
    uniamp vs yamaha
    uniamp vs GC
    uniamp vs diora
    uniamp vs n- mosfet
    symasym vs GC
    GC vs diora
    diora vs unitra
    legia vs wisła

Ludzie sa odpowiednie tematy do takich pytań. Jak tak dalej bedzie to bedzie milion pytan o kazdy wzmacniacz.

UWAGI MODERATORA
    Zibi, ale Ty ostatnio offtopicujesz, uspokój się

Skomentuj

chce podłaczyc amplituner yamaha RX-V350 z UniAmpem np.. zeby zasilał tylko 2 kanały stereo a reszta zajaby sie amplituner ..czy da sie tak??

Skomentuj

dac się da pod warunkiem, że ma pre out na front :razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
          Uniamp vs symasym
          uniamp vs yamaha
          uniamp vs GC
          uniamp vs diora
          uniamp vs n- mosfet
          symasym vs GC
          GC vs diora
          diora vs unitra
          legia vs wisła

Ludzie sa odpowiednie tematy do takich pytań. Jak tak dalej bedzie to bedzie milion pytan o kazdy wzmacniacz.
          To samo chcialem napisac:P mialem czas tez ze myslalem zadawalem pytania co ktory ale w koncu dalem sobie siana i zaczalem sprawdzac... majac zrobiony sobie preamp, majac trafko to szybko i tanio mozna porownac sobie koncowki mocy syma uni itd.. i dlaczego tak nie zrobic ? koncowki jedne drugie trzecie sa na tyle dobre ze nie ma problemu ze sprzedaza ich po kosztach.. i dochodzi jeszcze sprawa gustu, jednym bardziej pasuje Uni drugi Sym, wiec tym bardziej proponowalbym zrobic wzmaka sobie bo w stosunku jakosci do ceny mamy duz wiecej niz kupujac firmowy wzmak i to wszyscy wiemy :wink:

Skomentuj

a gdzie sprawdzic gdzie ma pre out?? i czy ktoś może wie jak to jest w tym modelu

Skomentuj

Zamieszczone przez aldi18
              a gdzie sprawdzic gdzie ma pre out??
              na tylnej scianie amplitunera :P
              http://www.yamaha.co.jp/english/prod...ht/rxv350.html
              jak widac niema. te tanie modele zazwyczaj tego nie maja

Skomentuj

Czaruję...
              X