Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

fronty

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

fronty

majac jakies 1000 zł moze troche wiecej (prosze nie liczyc obudowy to mam prawie gratis znajomosci :) ) przeznaczine na głosniki ,zwrotnice co byscie zrobili z ta kasa .chce zrobic dobre fronty do słuchania muzyki jak i rowniez do kina myslalem nad tesla ale w jakiej konfiguracji ewentualnie cos inego
    zasilanie to denon 1705 sub juz jest to beyma 12br70 60l BR zasilana narazie jednym tda ale juz niedlugo bedzie mostek
    centaral to yamo 4 cen i podobne yamo jako satelitki )udalo mi sie kupic za pare zł )

gdybym robił to bym robił kolumny podłogowe 2 way z podwujnym głosnikiem basowym, na jkis 16.5cm ostatnio wyszukalem to http://jtp.ldc.pl/JTP/car_audio/ofer...=8&prod_id=526
    tylko brak parametrów , na góre jakis tonsil,
    lub to samo na tesli,
    brałem pod uwage 3 way oparte na basie arn 226 tvm z boku, + jakiks sredni lub nisko sredni tvm + gura tonsil

Skomentuj

Jak chcesz zrobic dobre kolumny to kup jakis projekt od AKUSTYKA. 1000zl powinno ci starczyc na jakies dwudrozne kolumny na Vifach. Samemu to zbudujesz cos co gra ale na pewno nie bedzie dobrze grac.

Skomentuj

Czaruję...
      X