Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Altec Lansing PT8051

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Altec Lansing PT8051

Co sądzicie o takim czymś: http://www.alteclansing.net.pl/html/...ems_PT8051.htm
    Mój brat się nad tym zastanawia bo nie za bardzo chce mu się w kabelkach grzebać itd. Ja osobiście jestem na nie, ale ciężko mi podać jakieś argumenty bo nie słyszałem tego. Oraz oczywiście mam pytanie jakie plusy i minusy ma taka technologia?

Kwestia oczekiwań. Jak chce to tylko do kina i jakość na poziomie budżetowego LG czy Samsunga mu wystarczy, to może nie warto kogoś uszcześliwiać na siłę . Jaki jest koszt całości? Możej jednak w tej cenie uda się kupić coś co zdecydowanie lepiej brzmi (vo akurat brzmienia to bym się po tym nie spodziewał)?
    Argument? Zabierz go na odsłuchy, niech posłucha choćby budżetowej Yamahy . Na moją żonę tylko taki argument zadziałał.

Skomentuj

Witam, mam kilka informacji. Zakupiłem dla kogos ten model z USA. kilka spostrzeżeń:

1. Brzmienie , nie było jeszcze czasu na pełen odsłuch /dopiero co przyszły/ ale przy spokojnym graniu bardzo ładnie , moze bas za slaby /nie jestem audiofilem :)/
      2. Jakosc wykonania perfekcja, jeżeli ktoś na to zwraca uwagę , bardzo dobre materiały, bardzo ładnie to wyglada
      3. Cena standardowa powalająca około 3000zł netto w polsce /ale zainteresowanych proszę o kontakt mam juz przetartą drogę na cenę/
      4. Funkcjonalność , dla kogos kto nie chce miec plątaniny kabli super
      5. Za kilka dni pełny opis po przetestowaniu sprzętu.

Sapphire

Skomentuj

Czaruję...