Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Przesiadka z bsw124II na cos lepszego

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Przesiadka z bsw124II na cos lepszego

bsw spelnia sie u mnie w pokoju rewelacyjnie ale mam go juz ok roku mysle nad czyms lepszym,
    czego oczekuje? hmm zapewne odpowiada mi gra bsw wiec cos w tym stylu koniecznie 12" naped mam od irka 300W,

nie mam pojecia za czym sie rozgladac

A ile kasy na przetwornik :P Ja bym był za MDS 12 SLS12 :)

Skomentuj

SLS12 chyba nie jest jakims wybitnym glosniczkiem

Skomentuj

dayton RSS390HF-4

opis na audiostereo

http://www.audiostereo.pl/Sub_XXLS12_+_2x_MB_(konkretne_pytania)_47278.html

Skomentuj

A ja bym postawił na Visaton TIW słyszałem go i muszę powiedzieć że lepiej zagrał od MDS-a niżej schodzi i więcej dynamiki oferuje jak narazie najlepszy sub jaki słyszałem.

Skomentuj

Też bym wziął tego Daytona - 15 calowy subwoofer to już monstrum. Zje każdego TIWa na śniadanie:)

Skomentuj

Zamieszczone przez mor den siur
              Też bym wziął tego Daytona - 15 calowy subwoofer to już monstrum. Zje każdego TIWa na śniadanie:)

dokładnie wytarczy zobaczec na parametry kozak http://www.parts-express.com/pe/psho...68&ctab=1#Tabs

tylko cena... koł 1 tys w polinku

Skomentuj

O ile 15 cali jest potrzebne.. to juz bedzie spora paka.. no i TIW300 nie urwal sie z choinki - pierwszy raz widze:

Zje każdego TIWa na śniadanie:)
                zeby ktos pisal ze cos zje TIWa .... wiadomo ze pod wzgledem maksymalnego cisnienia akustycznego itd Dayton powinien sie lepiej sprawdzic, ale nie zapominajmy ze nie tylko cisnienie ale i jakosc sie liczy, roznie dobrze moglby wymienic ravemastera na wersje 18"....

mor den siur, kolejny raz polecasz te Daytony (o ktorych opinie kraza rozne jak ostatnio wyniknelo z pewnego watku forum), slyszales go? Dodam tylko ze skoro w USA kosztuje 150$.. a to wcale nie wskazuje na to zeby byl taki super.. producent za dobry glosnik swoje sobie zyczy.

Zamieszczone przez nowy1
                dokładnie wytarczy zobaczec na parametry kozak
                No jakie ???

Zamieszczone przez nowy1
                tylko cena... koł 1 tys w polinku
                hehe za glosniczek ktory jest wart w USA jakies 300-400zł :P... taaa

Skomentuj

Daytony polecam, bo w mojej SUBIEKTYWNEJ opinii za swoją cenę reprezentują wysoki poziom, poparty niezależnymi pomiarami. Mogę pod każdym postem pisać, że wyrażam swoją opinię i zasteżegam sobie prawo do nieponoszeni odpowiedzialności za stosowanie się do niej.
                  Nikt nie pofatygowa się aby sprawdzić tą cenę w Polinku. A wynosi ona 900 zł. Natomisat przy 5 sztukach 700. Polink każe sobie płacić za możliwość udostępnienia jedynego o ile mi wiadomo dedykowanego suba w rozmiarze 15 cali. Transport z USA też trochę kosztuje a i pamiętajmy, że nie robią tego charytatywnie.

Oczywiste jest, że sprawę uprościłoby gdyby autor podał więcej wymagań co do głośnika którego szuka oraz przedział cenowy.

Skomentuj

Transport z USA też trochę kosztuje a i pamiętajmy, że nie robią tego charytatywnie.
                    Ostatnio się przekonałem że taka wysyłka kosztuje, jak do koszyka na stronie partexpress powkładałem rzeczy za 300$ a podsumowanie wyszło mi na 650$ :lol: niestety musiałem podziękować... UPS drogo sobie liczy. Kolejna sprawa, przecież w stanach wszystko jest dużo tańsze, spójrzcie też na inne firmy i zobaczycie że sporo mniej wychodzi.

Wypowiedział bym się na temat daytona, ale i tak autor go nie kupi tak więc 1000zł to już sporo kasy, i nie inwestował bym ich w daytona a np. morela. Aczkowiek uważam że np. taki RS180 powinien kosztować wiele więcej gdyby płaciło się za to co oferuje.

Skomentuj

Transport z USA też trochę kosztuje a i pamiętajmy, że nie robią tego charytatywnie.
                      Owszem ; ) ale co to zmienia? Nie dosc ze glosnik jest drogi to jeszcze o wiele mniej warty bo przeciez za ta droga przesylke jak sami napisaliscie, posrednio placimy.

Skomentuj

Nikt nie każe nam kupować w Polinku. Cena którą ktoś płaci, to miejsce gdzie racje sprzedającego i kupującego się spotykają - wolny rynek:)

Skomentuj

no Daytona niezly a z przesylka z usa mysle ze by problemu nie bylo kolegi mama pracuje tam na poczcie juz kilka dobrych lat mysle ze cos by szlo zalatwic

z tym ze powstaje pytanie czy faktycznie potrzebny mi taki kolos moze tiw juz by sie dobrze sprawdzil, a drugie czy wzmak irka da mu rade odpowiednio

a czego oczekuje? tego co dostaje od bsw z tym ze hmm jak to powiedziec w lepszym wydaniu tak jakos bym to ujal :P

Skomentuj

Czaruję...
                          X