Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie kolumny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakie kolumny

Zwracam się do szanownych fachmanów w sprawie doboru kolumn głośnikowych.
    Kupiłem amplituner yamaha rx-v595ards i chciałbym dobrac do niego 2 kolumny przednie
    podłogowe lub podstawkowe w granicach 400 zł (wiem że to prawie niemożliwe) ale pewnie coś wymyślicie.Powinny one służyc z czasem do kina ale na razie do stereo. Z góry dziękuję
    za pomoc i liczę na wyrozumiałośc. rostov

W tej cenie 200zł/szt. dało się słuchać Magnatów z Media Markt. Normalne podłogówki na płycie wiórowej.

Skomentuj

Dzięki za odpowiedz
      Obserwuję nawet magnaty w niezłym stanie na allegro
      a jakie masz zdanie o firmie jamo

Skomentuj

A nie masz możliwości samemu czegoś uskubać?

Skomentuj

gotowe czy DIY?

Skomentuj

Sam sobie na pewno nie poradzę żeby coś złożyc
            Proszę podajcie mi jeżeli nie konkretne modele to chociaż firmy godne uwagi

Skomentuj

mam kolumny na sprzedaz ktore jakoscia i brzmieniem przewyzszaja wszystko co za tyle kupisz. ale kolega za nie chce 500zl :???:

2x ARN 150 + vifa D27TG05
              naprawde dobre kolumny za umiarkowane pieniadze.
              szczerze je polecam

Skomentuj

Gdybym je mógł zobaczyc , a jeszcze lepiej posłuchac to może bym je kupił.
                proszę o jakiś kontakt ,mój tel 600825113

Skomentuj

jeśli to amplituner kina domowego to możesz nie być zadowolony z basu na frontach - sporo takiego sprzetu ma obcięty bas a pasmo to jest przekazywane na suba...

Skomentuj

Zamieszczone przez Przemek
                    jeśli to amplituner kina domowego to możesz nie być zadowolony z basu na frontach - sporo takiego sprzetu ma obcięty bas a pasmo to jest przekazywane na suba...
                    zbytnio uogólniasz. tylko te najtańsze tną pasmo, jak mój JVC THA30R. normalne sprzęty typu onkyo, yamaha mają wybór czy jest sub czy nie ma.

te kolumny od Pawła S. warte tej ceny podobno.
                    ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Zamieszczone przez rostov
                      Gdybym je mógł zobaczyc , a jeszcze lepiej posłuchac to może bym je kupił.
                      nieukrywam ze niedorobki w wykonczeniu sa. ale brzmieniem nie maja sie czego wstydzic nawet wsrod wiekszych i drozszych konkurentow wiec smialo polecam
                      szkoda ze troche daleko masz bo odsluch na odleglosc jest raczej nie mozliwy... :|

Zamieszczone przez amdr
                      te kolumny od Pawła S. warte tej ceny podobno.
                      nie podobno - napewno :P
                      gdyby byly lepiej wykonczone (w kilku miejscach braki w szpachli przed lakierowaniem) to bym je wstawil do komisu i by juz dawno poszly

Skomentuj

Dzięki panowie za porady
                        Kupiłem na allegro jbl xe-3 za 430zł ,może ktoś z was je słyszał i podzieli się ze mną wrażeniami , będę wdzięczny, może da się coś w nich poprawic
                        Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Skomentuj

Czaruję...
                        X