Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Firmowe kolumny z m18wh i mdt29.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez amdr
    kupując firmowe wiesz, że robił to ktoś mający pojęcie w temacie, a nie tak jak ja kupiłem kepy + spalone xt19 bo kolo podłączył vifę tylko przez kondensator.
    No własnie, taki typowy konsument zaufa prędzej firmie robiącej kolumny od kilku lat ( niekoniecznie dobre) niz komus kto zrobil cos w domu, nie ma zadnych podstaw do tego żęby uwierzyć że producent DIY zna sie na rzeczy. Ludzie sie poprostu boją DIY i to nie tylko kolumn, kiedys ludzie cenili bardziej ręczną pracę. Pozatym większosc kolumn na forum nie ma podanej nawet mocy kolumny bo jest to dla nas mało istotne a dla takiego klienta jak zapewne wszyscy wiecie najwazniejsza jest MOC!! :razz:

Zamieszczone przez pegelmesser
    Nie zawsze....
    Tu po czesci tez sie zgodzę, ale taki typowy klient co kupil "firmowe" kolumny nie stwierdzi ze mogą grac źle skoro są "dobrej" firmy ;]

Skomentuj

Cytuje McGyvera kolegi z innego forum:
      "Dali miało w ofercie świetnie grającą serię Grand wykorzystującą tweetery SS 9700. W monitorach Grand Coupe kosztujących ok. 9500zł oraz w 2,5drożnych podłogówkach Grand Diva kosztujących ok. 15000zł jako woofery wykorzystano Vify M18WH. "
      Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
      Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

dopiero co mialem chetnego na zbudowanie kolumn. ale jak sie okazalo jakie ma wymagania, i budzet 1000zl to odejmujac moje wynagrodzenie (min 500zl zeby mi sie to oplacalo robic) to projekt okazal sie nie mozliwy do zrealizowania :twisted:

Zamieszczone przez kondrax
        Cytuje McGyvera kolegi z innego forum:
        "Dali miało w ofercie świetnie grającą serię Grand wykorzystującą tweetery SS 9700. W monitorach Grand Coupe kosztujących ok. 9500zł oraz w 2,5drożnych podłogówkach Grand Diva kosztujących ok. 15000zł jako woofery wykorzystano Vify M18WH. "
        i dlatego za ARNy + vifa chce 500zl bo sa tego naprawde warte

Skomentuj

Czaruję...
        X