te tonsile sa bez cienia watpliwosci o niebo lepsze od arnow - sporo ladnego basu i bardzo przyjemny srodek. vify d27 co prawda nie znam, ale morel to imho jeden z lepszych glosnikow w swojej cenie - znacznie lepszy od przykladowo vif xt19 czy xt25. wg mnie naprawde warto to kopiowac.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pytanie na temat projektu na STX GDN17/80/4 SS
Collapse
X
-
tak, tunel moze byc taki sam jak w przypadku ARNow bo strojenie nie zalezy od glosnika ale od pojemnosci skrzynki i wymiarow tunelu.
tak wiec jak zachowasz ten sam litraz i ten sam tunel to bedzie to samo strojenie
Caleb, z tych vif co mialem to D27TG05 pasuje mi najbardziej. nie "cyka" tak jak XT19, jest latwiejszy w aplikacji od XT25 i duzo lagodniejszy niz DX25, przy tym nie traci szczegolowosci bo po wygrzaniu zaczal grac wiecej niz jako nowka...
Skomentuj
-
Hmm troche dorogo zaczyna sie robić. Teraz zupełnie niewiem co zrobić strasznie podoba mi sie ta konstrukcja ale za drogo zaczyna to wychodzić na samych przetwornikach. A tak zapytam Do 800zł. mozecie polecic jakąs konstrukcje juz nie musi to być w układze MTM???
[ Dodano: 2009-01-24, 10:45 ]
A do 1000zloty da sie cos zrobic w układzie MTM jakis inny projekt???
Skomentuj
Skomentuj