Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jaki wybrać budrżetowy wysokotonowiec?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jaki wybrać budrżetowy wysokotonowiec?

Witam Chciałbym abyście doradzili mi jaki wybrać budżetowy wysokotonowiec? W cenie do 40zł. Będzie on do kolumny podłogowej 150watowej
    Moje propozycje to http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...vItemDB=itemdb oraz http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...vItemDB=itemdb - Według mnie to różnica pomiędzy nimi jest bardzo mała.
    Z góry dziękuję

do jakiej kolumny dokladnie to bedzie ? AK nie oplaca sie kupowac... ale PJ dla mnie tez nie.. poszukalbym jakiejs uzywki ktora zagra duzo lepiej jednak musialbys troche dolozyc..

Skomentuj

wiesz... cała kolumna jest z niższej półki, więc nie wiem czy się opłaca dokładać. A te co podałem źle grają?, a jak w przyrównaniu do tonsil-ów w podobnej cenie?

Skomentuj

Re: jaki wybrać budrżetowy wysokotonowiec?

Zamieszczone przez rafal20
        Będzie on do kolumny podłogowej 150watowej
        Z opisu można wywnioskować, że wsadź cokolwiek byle cykało. :mrgreen:
        ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

AK jest lepszy ale PJ tez nie jest zly. w porownaniu do tonsili to STXy sa duzo bardziej szczegolowe. ale tez maja swoje wady ktore potrafia draznic.
          PJ to najtanszy glosnik ktory stosuje - pozniej sa juz tylko glosniki za 100zl :P

Skomentuj

to wezmę tego tańszego- mała różnica w jakości to nie będę przepłacał :-)
            dzięki

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
              poszukalbym jakiejs uzywki ktora zagra duzo lepiej jednak musialbys troche dolozyc..
              teraz raczej ciężko coś na allegro znaleźć...
              PJ ma tylko jedną wadę - (nie licząc walorów brzmieniowych, ale za ok 30zł to nie można zbyt wiele oczekiwać) - beznadziejny front który lubi się zakurzyć , a ciężko go wyczyścić.

Skomentuj

i lubi pekac po upadku :lol:

Skomentuj

już zdążyłeś nimi rzucać ? ;]

co jak co , ale ten lakier z fakturą to powinni zmienić ...

Skomentuj

takero, to może trzeba się wziąc za adaptację frontu w obudowę, tak aby została widoczna tylko kopułka? Szpachlu szpachlu, fornirem przykryć, ładnie wyszlifować i mamy głośniki rodem z marketu :P

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                      już zdążyłeś nimi rzucać ? ;]
                      2 sie polamaly :roll:
                      pierwszy spadl z kolumny od drgan (wlaczylem glosno i poszedlem obiad robic)
                      a drugi zrzucila mi mamuska :P

no ale na zapas zamowielem 2szt samych frontow
                      Camel-, awykonalne w przypadku tego STXa - rozkrec a sie dowiesz

Skomentuj

Czaruję...
                      X