Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

glosnik 25 cm

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

glosnik 25 cm

witam

chcialem sie dowiedziec od osob ktore sie beda orientowaly
    szukam glosniczka 25 cm chodzi mi o jakosc, ale ilosc tez nie moze odstawac

http://www.bartex-caraudio.com.pl/pr...oducts_id=4512 - po wejsciu w ta strone jest na dole link do strony a tam potem parametry

taki glosniczek dobrze zagra?? jest to cos warte?? bedzie gralo i w samochodzie i w domu... powiedzcie czy w domu sprawdzi sie dobrze??

Focal to Focal napewno się na nim nie zawiedziesz choć różne wtopy się zdarzają nawet i takim potentatom ale 500zł to pokaźna sumka rozejrzyj się za TIW250SX słyszałem go i szczerze polecam zejście na pewno lepsze od focala a i dynamika jest na najlepszym poziomie.

Skomentuj

daniel69, napisz cos wiecej czego wymagasz i z czym masz dosiwadczenie
      Zamieszczone przez daniel69
      bedzie gralo i w samochodzie i w domu...
      bez sensu...

Skomentuj

wiem ze bez sensu ale glownie bedzie gralo w samochodzie, doswiadczenie mialem z ravemasterem bsw 124 II oraz intertechnik mds 12" multidrive... ale chce teraz glosniczek 25 cm i szukam czegos ciekawego z przeznaczeniem do samochodu ale chce sie rowniez nim puki co pobawic w domu bo samochodu aktualnie nie ma... a jesli by sie spisal w domu a mi nie odpowiadal to z miejsca mam kupca na niego...

Skomentuj

Zamieszczone przez daniel69
          mds 12" multidrive...
          Widzisz za 500zł nie kupisz nic co zagra lepiej niż multidrive :roll: Musisz wiedzieć że nowe IT MD kosztowały ponad 1000zł więc to dość wysoki poziom

Skomentuj

Czaruję...
          X