Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

''kask''

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

''kask''

oj nie bylo mnie tu juz w cholere Panowie i Panie

a wiec taki system, mialem sluchawki do czasu az pozyczyl brat i oczywiscie jak to brat musial ich rozjebac :/ do tej pory bytly to Philipsy rp-ht222. |Tak sie sklada ze szukam czegos nowego, w przedziale cenowym do 100 zl bo wiecej nie ma sensu dawac za ''kask''. Nie mam upatrzonego jakiegos typu czy cos, slucham w tym wszystkiego , metalu, hip hop, dance, czasem dzwieków z gg a czasem mojej babci :]. Nie mam zielongo pojecia jak teraz z kaskami. Lubie czasem przypieprzyc na uszy Wszelkie propoziszyn mile widziane :]

Pawel S. ma zakaz wypowiadania sie tutaj poniewaz zapoda mi linkiem lub modelem po ktorym bede mial dylemat :grin: :lol:

http://www.electro.pl/produkt-SONY_S...-20918,51.html polecam dobre są

Skomentuj

KOSS UR20 lub UR18, najlepsze słuchafony w tej cenie.
      ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

amdr chyba raczysz zartowac :o. bierz kossy ksc 75.

Skomentuj

ale ksc 75 to zupełnie inny typ słuchawek, średnio nadają się do domu
          ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

z jakiego to powodu? UR-20 za to srednio sie nadaja do czegokolwiek, bo graja TRAGICZNIE. Do 100zl nie ma cudow i chyba jedynymi wartymi zachodu sluchawkami sa wlasnie KSC 75.

Skomentuj

KSC 75 zakupie. Skoro juz mam ten wątek to dopisze cos dlaej. Kolega poszukuje sluchaweg przez ktore chce chyba ogluchnac, ale to nie moja sprawa. Chodzi mu o jak najglosniejsze nauszne z dobrym bassem sluchawki. Jakies propoziszyn ? Myslaem o sluchawkach dla DJ-ow , ale nie wiem, bo nie mam kontaktu z tym sprzetem.

Skomentuj

AKG K518DJ?

Skomentuj

Czaruję...
                X