Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

United UCS6652

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

United UCS6652

No wiec problem polega na tym iz nie mam parametrów i chyba nie znajde znajac swoje szczescie.... moze ktos posiada parametry takowego głosnika jak w temacie albo zna strone producenta

najprawdopodobniej jest to no name czyli nie znajdziesz do nie go parametrow .mosial bys zmierzyc je sam :) innego wyjscia nie masz bo parametrow do tego przetwornika na 99,99% nie znajdziesz

pozdro

Skomentuj

tego własnie sie obawiałem ... mierzyc... oj kupa. czasu w pelecy :( ma ktos jakis prosty sposób na mierzenie ? tzn tylko podstawe.. zeby Vas obliczyc i wszystekie dobrocie

Skomentuj

nie ma prostej metody na mierzenie jedynie wiarygodne wyniki mzoesz uzyskac przez SW
        jednak glosnik na wiele ci sie nie zda

Skomentuj

podeślij go Łukaszowi on ma doświadczenie z rasowaniem stx'ów może i tan ci podrasuje (starsi forumowicze wiedzą co mam na myśli :P)

Skomentuj

tak mam taki fajny młotek

Skomentuj

hehehe sadysci a mogla byc taka ladna popielniczka (TatoTurbo chyba dobrze takowe wykonuje z tego co pamietam ;-))))

Skomentuj

taaa ja tez się w taką zaopatrzyłem (stx27/150/4SW) dodatkowo nadaje się jako "zbieracz do metalu wszystkie śrubki pod ręką i nie gubią się a po jakimś czasie nawet śrubokrętu magnetyczniego niepotrzeba

Skomentuj

Czaruję...
                X