Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zwrotnica do ARN 188/05/04 & SC10N

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zwrotnica do ARN 188/05/04 & SC10N

Ponieważ jest kilka konstrukcji na tych głośnikach postanowiłem napisać temat w którym proszę o zaprojektowanie zwrotnicy do podanych wyżej przetworników. Ponieważ w pomiarach moich kolumn wyszło jak by kolega KILLER robił zwrotnice z Kalkulatora (zastosowałem jego schemat) :) więc proszę o zaprojektowanie zwrotki z prawdziwego zdarzenia :) Czy mogę na kogoś liczyć ?? Pozdrawiam

Jeśli dałem do złego działu Proszę o przeniesienie, jeśli taki temat był (w co wątpie po moich poszukiwaniach) to proszę u usunięcie.

A może zastosować po prostu tą do ARN 150 i SC10N :) Pokaż schemat najpierw....

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
      A może zastosować po prostu tą do ARN 150 i SC10N
      to mialo by wiekszy sens niz branie od killera

ploter, przeciez miales sprzet pomiarowy - czemu go nie wykozystales?
      zlozylem wczoraj zwrotnice strojona i byloby wszystko OK gdyby nie przelaczniki - musze teraz kupic nowe.
      jak juz sie troche obeznam z tym to moglbym sie tymi glosnikami zajac w ramach nauki

Skomentuj

Zbyt drogi to sprzęt był a nie chciałem go uszkodzić pozatym po 10tym pomiarze wyskoczyły Mi błędy :( Muszę wziąść kolumny do szkoły i tam sprawdzić na Auli :) wtedy wiarygodnie zobaczę jak wygląda charakterystyka. Pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
        X