Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kino domowe

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

albo robisz wszystko tak samo albo fronty zrob normalnie do sluchania muzyki a reszte jak najmniejsze

Skomentuj

ok bo chyba zaczynam głupie pytania zadawać... :roll:
      dzięki za pomoc, jutro zacznę coś już strugać, wiem juz jak mniej więcej ma to wyglądać, parę watpliwości mam ale narazie to nie dotyczy nie wiem tylko na ile stroić żeby to zagrało... myślę że na jakieś 40 kilka hz...
      pozdrawiam

Skomentuj

upbeat, masz gotowy projekt w ktorym masz wszystko podane, tak wiec po co zaczynasz kombinowac?

Skomentuj

ok, gotowy projekt ale nie mogę znaleźć informacji na ile stroić. Pytania odnośnie rozmiarów kolumn były po to żeby nie popełnić błędów, bo akurat nie pasują mi takie wymiary jak w linku który podałeś na początku tematu. A membrany biernej nie chce dlatego żeby nie kupować kolejnego głośnika kiedy może to zagrać na jednym głosniku GDN.

Skomentuj

Zamieszczone przez upbeat
            ok, gotowy projekt ale nie mogę znaleźć informacji na ile stroić.
            ale co ty chcesz stroic?
            masz ustalona objetosc kolumny. masz ustalony wymiar tunelu. tak wiec co ty chcesz tam stroic skoro jest juz gotowe?
            a jak nadal nie dotarles do tego na ile jest strojone to juz podam - 45-55Hz w zaleznosci od upodoban

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
              masz ustalony wymiar tunelu
              no właśnie nie mam i o to chodziło. Szukałem długo na tym forum i w tutorialu, i w linkach które podałeś. Nie było mowy nigdzie też na ile strojone. Może słabo szukam ale gdybym miał to podane to nie pytalbym o to.
              Jeszcze raz dziękuje za te jakże cenne dla mnie informacje. :roll:

Skomentuj

a jak to wkleje
                *1474 CEWKA Cewka 0.40 mH 0.520 Ohm dr-0.70 h-15 FI-29 5,87
                *5230 CEWKA Cewka 1.20 mH 0.130 Ohm dr-1.20 dl-45mm FI-35mm rdzen-19/35+dyski-35/6 15,23
                400/ 2.20 4,39
                400/ 10.00 11,71
                MET-TY 5/ 4.30 0,61
                RURA BASS900023 fi-50x145mm. 3,65
                tu juz bedziewsz wiedzial?
                wklejalem to kilka razy ;]

Skomentuj

nie przeczę że nie wklejałeś... po prostu nie mogłem znaleźć. Teraz już wszystko jasne, wielkie dzięki, pozdrawiam :thx:

[ Dodano: 2009-05-28, 20:01 ]
                  żeby nie było że nic się nie dzieje :P
                  zrobiłem już paczki na głośniki, głośniki przyszły, teraz czekam na fornir i elementy do zwrotnic :)

Skomentuj

Czaruję...
                  X