Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki amplituner do 300zł?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki amplituner do 300zł?

Panowie możecie polecić jakiś amplituner do 300zł? Główne wymogi to żeby zmieścić się w cenie(tak mniej wiecej), żeby był z pilotem(koniecznie)... Ampli może być stereo bo głównie chodzi o to żeby to był wzmak z radiem(ma mało miejsca zajmować więc 2 segmenty odpadają). Z jakimi kolumnami to ma grać to Wam nie powiem bo to temat też do ustalenia:) Przy okazji jeśli możecie to zaproponujcie jakieś kolumienki do 300zł z używek tak żeby po prostu grały przyzwoicie:) Całość ma zastępować głośniki komputerowe więc wielkich wymagań nie ma. A no i najlepiej jakieś propozycje prosto z allegro żebym mógł znajomemu od razu pokazać(bo to nie dla mnie ) Pokój to ok 10mkw więc nie duży:)

Zamieszczone przez csbiczek
    A no i najlepiej jakieś propozycje prosto z allegro
    proponuje sie przejsc do komisu/lombardu i posluchac odrazu na miejscu bo zakupy przez allegro to ryzyko

Zamieszczone przez csbiczek
    Przy okazji jeśli możecie to zaproponujcie jakieś kolumienki do 300zł z używek
    zobacz dzial ogloszen - tam MITE sa do sprzedania :P

Skomentuj

Polecam od siebie Onkyo TX-7640 albo 7740.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
        proponuje sie przejsc do komisu/lombardu i posluchac odrazu na miejscu bo zakupy przez allegro to ryzyko
        w promieniu 30km nie ma nic godnego uwagi jesli chodzi o komisy a dalej jezdzic mija sie z celem...
        Zamieszczone przez Pawel S.
        tam MITE sa do sprzedania :P
        wolał bym jakieś podłogówki, poza tym miete jakoś do mnei nie trafiają... Trochę basu też z tych kolumn mogło by być... Szukałem kolumn pod nazwa A.R.E.S. ale nie ma, czasami sie pojawiaja na allegro, sa tanie grają fajnie no i są na przyzwoitych głośnikach(niskie i wysokie vify, modelu nie pamiętam)

Skomentuj

ja polecam http://allegro.pl/item640305736_swie...e_475_rds.html
          gra bardzo fajnie, ja sprzedałem taki tylko, że srebrny za ... o kurde zapomniałem ale ok. 400 zł

pozdrawiam.
          ps: ja mam monitorki na sprzedaż stx gdn 14 i PJ
          jak coś pisz na pw

Skomentuj

http://allegro.pl/item631258354_ampl...o_tx_7830.html

Skomentuj

A ja kolego to ci radzę dozbieraj drugie 600zł i wtedy pomyśl o zakupach bo to stanowczo mało na średni sprzęt. Chyba że bardzo chcesz kupić najniższą półkę z której będziesz nie zadowolony.

[ Dodano: 2009-05-20, 10:19 ]
              A tak miedzy nami to za 600zł i tka bym wolał chyba taki 2.1 typowo komputerowy logitecha czy coś jak amplituner + 2 kolumny.
              Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
              Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
                http://allegro.pl/item631...yo_tx_7830.html
                fajny tylko nie ma pilota :cry:
                Zamieszczone przez kondrax
                A ja kolego to ci radzę dozbieraj drugie 600zł i wtedy pomyśl o zakupach bo to stanowczo mało na średni sprzęt.
                a ja CI radze przeczytać jakie są założenia! to raz, a dwa
                Chyba że bardzo chcesz kupić najniższą półkę z której będziesz nie zadowolony.
                to nie jest sprzęt dla mnie a osoba dla której będzie ten sprzęt nie jest wymagająca i wystarczyły by jej kolumny pokroju altusów z tym że w tej cenie czasami trafiają się lepsze kolumny dlatego prosiłem o jakieś propozycje bo nie jedna osoba miała do czynienia z tanimi kolumnami i może coś polecić :wink:

[ Dodano: 2009-05-20, 11:08 ]
                A tak miedzy nami to za 600zł i tka bym wolał chyba taki 2.1 typowo komputerowy logitecha czy coś jak amplituner + 2 kolumny.
                z takich logitechów radia sobie kolega nie posłucha bo nie mają tunera... To ma być niedrogi zestaw do słuchania radia i jakiejś tam muzyki z komputera...

Skomentuj

To lepiej już kupić za 600zł mini wieże, ma pilota, ma radio, ma głośniki i można podpiąć komputer i zadowoli nie wymagającego użytkownika.

Pozdrawiam
                  Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
                  Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

kondrax, ale co ja mogę za to że znajomy chce koniecznie kolumny i amplituner?:) Za 600zl można kupić fajna wieże w to nie wątpię(mówię o używce)

Skomentuj

adlibitum, jak na razie 2 Twoje posty są o tej stronce, spam jakiś czy co? To ma być ampli z pilotem, koniecznie...

Skomentuj

Zarzuca spamem reklamujac jakas swoja denna stronke.
                        To jest prawdziwa strona http://www.lark-bg.com/res/resar.html - jest w czym wybierac.

Skomentuj

Zamieszczone przez adlibitum
                          po drugie to nie doczytałem
                          pier się czyta potem się wypowiada
                          Zamieszczone przez adlibitum
                          zawsze mozna dobie darowac tego pilota...
                          no niestety lenistwo górą i pilot musi być :razz:

Skomentuj

Czaruję...
                          X