Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Niskotonowe stxa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Niskotonowe stxa

Bawił się ktoś tym:
    http://www.stx.pl/glosnik.php?nr=80
    lub innymi niskotonowymi (subwooferowymi) stxa? Jakieś wrażenia?

Parametry niewiarygodnie dobrze wygladaja.Wlasnei jestem po rozmowach z nimi i obiecali za w ciagu kilku dni beda udostepnione charakterystyki.

Skomentuj

Zupełnie niewiarogodne? Nawet te fs? Bo mi reszta nie przeszkadza, odpowiednie qts i takie tam, wsadzie do closed. Pozatym nie wiem czy się nie pomylili w cenie ale 25cm z tej seri kosztuje 100zł a 27 80zł więc może jakaś speszyl edyszyn.

Skomentuj

zwroc uwage na material i ksztalt kosza - 27 ma lakierowany chyba lakierem proszkowym, a 25 wyglada na lepszy gatunkowo, ale gdzies ktos pisal ze resor zachodzi na otwory, poza tym wyglada na to, ze ten 27 to wersja tego 25 tylko z kolnierzem, podobnie jest z 20tka i 22ka

Skomentuj

to żaden stx nie nadaje się nba małego suba?

Skomentuj

Spacestar, U mnie jeszcze stoi jedna buda z GDN 30-200-4ss BR pojemności około 90litrów ...co można o tym powiedzieć napewno potrafi zatrzęść - używany był tylko w kinie bo do tego celu został zaprojektowany i w sumie uważam że jak za tą cene to głośniczki są całkiem, całkiem. Mam jakieś takie wrażenie że opinia o STX na tym forum została napędzona przez pare osób(którzy notabene kupili najtańsza serie jaka była możliwa) i teraz wszyscy ...że wogóle tragedia i człowieku zrób z tego popielnice itp. Proponuje zwrócić uwagę na stosunek jakość/cena. Co do parametrów to nie ma sie co oszukiwać - odbiegają od rzeczywistości...

Skomentuj

UFOK, ja nieżałuje że do kolumn wybrałem 18stki stx-a :)

o 18 jeszcze nikt nic złego nie mówił,ale te większe mają parametry dobre tylko na stronie, w rzeczywistości roznie to bywa.Irek mierzył kiedyś 27-150-8 Sw i wyszło mu 50Hz@-6dB w closed <optimum wersion>

Skomentuj

ja mam tymczasowo 27-150-8SC w 45litrach br na 35Hz. LW800 kryje się przy nim rękami i nogami, jakością, głośnością.
                pozdrawiam

Skomentuj

-> doman
                  którą 18tke masz? i w ilu litrach?

Skomentuj

dział konstrukcje kolecho

Skomentuj

ten 25 ma ALUMINIOWY kosz...dlatego jest droższy... co do robienia na nim suba lub innych to nie wiem, Lukasz robił na jakimś z serii SC i chyba miał pozytywne wrażenia. No ale niech sam sie wypowie. Pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...