Jestem w trakcie realizacji OB na tangbandach. Do głowy wpadł mi pomysł jakiego wcześniej bym się nie odważył rozważać...
Mianowicie, chciał bym zakosztować Subwoofera w odgrodzie nieskończonej... Noo.. skończonej ale o objętości 105tys. Litrów. Tak, stu pięciu tysięcy litrów, aczkolwiek troszkę możliwe że troszkę mniej, jakieś 90 parę tysięcy gdyż należy odliczyć objętość mebli.
Mianowicie chciał bym zabudować drzwi do mojego pokoju jako płytę czołową do montażu głośnika/ów. Wykonał bym nowe odrzwia, skrzydła drzwiowe, klamry dociskowe (żeby płytę usztywnić) i wszystko co potrzebne. Tylko czy to się opłaca? I skąd wziąść odpowiednie do tego projektu przetworniki?
Myślałem nad STX estradowej wersji 42cm, ale czy to zapewni odpowiednią jakość?
Fundusze jakie posiadam to 900zł na głośnik/i i ewentualnie wzmacniacz/e...
PS. Zgoda domowników już jest... Są ciekawi efektu :razz:
Mianowicie, chciał bym zakosztować Subwoofera w odgrodzie nieskończonej... Noo.. skończonej ale o objętości 105tys. Litrów. Tak, stu pięciu tysięcy litrów, aczkolwiek troszkę możliwe że troszkę mniej, jakieś 90 parę tysięcy gdyż należy odliczyć objętość mebli.
Mianowicie chciał bym zabudować drzwi do mojego pokoju jako płytę czołową do montażu głośnika/ów. Wykonał bym nowe odrzwia, skrzydła drzwiowe, klamry dociskowe (żeby płytę usztywnić) i wszystko co potrzebne. Tylko czy to się opłaca? I skąd wziąść odpowiednie do tego projektu przetworniki?
Myślałem nad STX estradowej wersji 42cm, ale czy to zapewni odpowiednią jakość?
Fundusze jakie posiadam to 900zł na głośnik/i i ewentualnie wzmacniacz/e...
PS. Zgoda domowników już jest... Są ciekawi efektu :razz:
Skomentuj