Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiana na lepszy model...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zmiana na lepszy model...

Witam! Chciłabym zmienic kolumny ktore posiadam a mianowicie monitorki na arn150 i sc10n na cos innego. Zaznaczam ze chcialbym zrobic cos lepszego a zarazem niewiele drozszego powiedzmy na same przetworniki chcialbym przeznaczyc ok 350zl. Nie zalezy mi na ogromnym basie chce raczej zeby byly to male monitory jakies ok 12L grajace szczegolowo i zeby byla dobra stereofonia. Napedznae to bedzie Rotelkiem 2x35W Pozdrawiam i prosze o jakies wskazowki

do glowy przychodza mi jedynie STXy AKX ale w polaczeniu z DXem nie wyrobisz sie z budzetem

na allegro byly tez tonsile GDN 13/50/9 ale chyba zostaly tylko 12ohm

Skomentuj

a na wysokotonowke moze byc to:
      http://www.loudspeakershop.eu/glosni...10-p-1134.html

zna ktos ta kopulke czy jest cos warta
      albo STXy AKX + PJ?

Skomentuj

moze byc ale do kompletu z tym http://www.loudspeakershop.eu/glosni...xp-p-1337.html

Zamieszczone przez sianes
        albo STXy AKX + PJ?
        no wlasnie lepiej dac gorszy woofer i lepsza wysokotonowke niz odwrotnie :???:

Skomentuj

a ten stx jest cos warty:
          GDWK-10-200-8-AKX ?? np w polaczeniu z tym GDN-17-140-8-SCX

Skomentuj

GDWK-10-200-8-AKX ?? np w polaczeniu z tym GDN-17-140-8-SCX
            a zrobisz sobie sam zwrotnice do tego? Masz sprzęt pomiarowy?
            a ten stx jest cos warty:
            GDWK-10-200-8-AKX ??
            Nie
            I ten GDN ponoć też nie jest zbyt fajny, w tej cenie są ciekawsze propozycje...

Skomentuj

I ten GDN ponoć też nie jest zbyt fajny, w tej cenie są ciekawsze propozycje...
              jestem otwarty na wszelkie propozycje. jesli sa ciekawsze to jakie? prosze o ich podanie

Skomentuj

Chociażby już wymieniony GDN AKX, gdyby był niższy budżet to bym polecił 14scx i pj ale masz troszkę więcej kasy i jest problem bo masz za dużo na wymienione 14scx i pj a za mało na coś lepszego z jakąś Vifą na górze...

Skomentuj

jesli ten 14scx i pj beda lepsze od arna i sc10n to mysle ze byloby to jakies rozwiazanie

Skomentuj

jesli ten 14scx i pj beda lepsze od arna i sc10n to mysle ze byloby to jakies rozwiazanie
                    woofer jest troche lepszy a kopolka odrobine gorsza. jak zmienisz to uslyszysz roznice ale wg mnie zmiana bedzie za mala zeby w to inwestowac

lepiej poczekaj na okazje lub powoli zbieraj na jakas vife lub seasa wysokotonowego

Skomentuj

a jakie modele vifa seas wchodza w gre? byc moze skusilbym sie

Skomentuj

przeszukaj gotowe konstrukcje a zobaczysz co jest popularne

z vif najpopularniejszy jest DX25 lub XT25
                        a seasa nie pamietam nigdy oznaczen

Skomentuj

ja znam:) 22TAF/G 27TBFC/G 27TFF z Vify ciekawy moze byc D25AG jeszcze

Skomentuj

Czaruję...
                          X