Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Projekt na arn 116

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Projekt na arn 116

Witam.

Wie ktoś gdzie mogę znaleźć projek skrzynki ze zwrotką na arn 116? Potrzebuję zrobić małe, niedrogie kolumienki.

Proszę tylko nie odpowiadać mi "poszukaj se w google", albo podawać linku do "szukaj", ponieważ korzystałem już z tego i wyników dla mojego zapytania jest tyle, że rok czasu, to za mało aby wszystko przejrzeć..... ogólnie burdel :P Jak bym miał czas na szukanie, to nie rejestrowałby się tutaj

jeśli ktoś podałby link, byłbym bardzo wdzięczny.

niedawno byl temat o tym samym...
    poszukaj nizej.
    gotowe zwrotnice sa do ARN + ARV. ale wyglada to conajmniej smiesznie :???:
    najlepiej bedzie to wygladalo z jakas malutka 19mm kopolka ale takiej chyba nie ma :???:
    zostaje mission z allegro za 10zl. tniesz go kondensatorem 2,2uF + tlumik i po sprawie :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
      poszukaj nizej.
      najlepiej bedzie to wygladalo z jakas malutka 19mm kopolka ale takiej chyba nie ma :???:
      zostaje mission z allegro za 10zl. tniesz go kondensatorem 2,2uF + tlumik i po sprawie :P
      Możesz mi podrzucić, które to są te missiony bo nigdy ich nie moge znalezc na allegro.

Skomentuj

wpisujesz na allegro [ wysokotonowy 1" ]
        http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=9579750 w tej chwili nie sprzedaja - napisz to wystawia

Skomentuj

Dzięki

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
            poszukaj nizej.
            A ten mission gra w miarę dobrze? Można go przyrównać w jakimś stopniu do arv-ki? A jak mam ciąć arn-a?
            Wspomnianego tematu nie znalazłem.

Pozdrawiam.

Skomentuj

przeczytaj ten watek moze cos Ci podpowie. Mowa poczatkowo o arnie100 ale pozniej raczej o 116
              http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=15208

Skomentuj

Zamieszczone przez simulans
                A ten mission gra w miarę dobrze? Można go przyrównać w jakimś stopniu do arv-ki
                oj tak, do ARV mozna :lol:
                bedzie mial nawet kilka zalet :P
                za ta kase napewno warto
                ARNa nie trzeba filtrowac.

Skomentuj

Czyli z tego co wywnioskowałem, optimum dla arn 116, to buda 4 litry zamknięta + mission z wpiętym szeregowo kondem 2,2uF i rezystorem ? No właśnie... jakim?

[ Dodano: 2009-06-30, 17:04 ]
                  Czyli z tego co wnioskuję, to optimum dla arn 116 to obudowa 4 litry zamknięta + mission z wpiętym w szereg kondem 2,2uF i rezystorem ? .... no właśnie jakim? Czy lepiej zrobić L-pad

Skomentuj

optimum dla arn 116, to buda 4 litry zamknięta
                    nie - 4 litry to b-r
                    zamknieta wystarczy 2 litry

+ mission z wpiętym szeregowo kondem 2,2uF i rezystorem ? No właśnie... jakim?
                    2,2uF starczy. wystarczy go wysoko ciac bo ARN to prawie szerokopasmowka
                    a co do tlumika to musisz robic to na sluch. pojedynczego rezystora nie mozesz dowolnie stosowac. a L-padem bedzie bezpieczniej

Skomentuj

Pawel S., dzięki, już wszystko jasne. Zostaje tylko jedno (chyba najważniejsze) pytanie..... gdzie w necie można dostać najtańsze tesle?

Skomentuj

ja znam tylko astronik

Skomentuj

parke 116 moge Ci odstapic nowek jak chcesz simulans

Skomentuj

Czaruję...
                          X