Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy kolumny DIY latwo sprzedac ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czy kolumny DIY latwo sprzedac ?

przymierzam sie juz od jakiegos czasu do zlozenia sobie kolumn na DIY na glosnikach peeerlesa w dosc nie typowym rozwiazaniu: 2X HDS205 + DT100 czyli kolumna istnie basowa w ktorej bas moze zaczac lekko dominowac nad resztom pasma, co mi sie podoba ale nie kazdemu , dlatego zastanawiam sie jeszcze nad jedna kwestia jak wyglada potem ewentulana sprzedaz takich kolumn DIY w razie jakbym np z,mienil lokum zamieszkania albo mial trudna sytuacje finansowa , ludzie chyba nie chca tego kupowac ? a ci co sie juz znaja na rzeczy, to nie kupia takiej konstrukji ktora wali poteznym basem, a beda szukali bardziej wykwitnego dzwieku na mniejszych glosnikach dajmy na to np peerelssa jak u mnie . Wiec moze pomimo moich preferncji oplaca sie jednak kupic kolumny w sklepie?

Prosze podzielcie sie swoimi doswiadczeniami w sprzedazy zestawow DIY, ktore sobie zlozyliscie i czy latwo bylo je sprzedac i czy mozna za nie duzo wziasc , oczywiscie atutem jest pewnie zastosowanie wysokij klasy przetwornikow w stosunku do kolumn w sklepach w tej cenie, ale czy to wystarcza zeby przekonac klienta ?

Wydaje mi sie ze jesli beda ladnie wygladac to ludzie to kupia :) niekoniecznie musi ladnie grac, wystawisz na alegro za jakas porzadna cene i moze sie okazac ze zyskasz na tym jeszcze :) tylko pamietaj ze wyglad musi byc mega profesjonalny. Pozdro

Skomentuj

wiem ze wyglad ma znaczenie w tym wypadku , a grac to bedzie dobrze jesli chodzi o przetworniki bo sa niezle tylko powiedzcie z doswiadczenia czy ludzie lykaja takie rzeczy z DIY ktore jak wiem przeciez graja lepij i tak jak ja skladam bardziej efetowni i ladnie przy tym niz jakies potezne podlogowki sklepowe w ktory sa megawaty mocy a moje Perleesy HDS 205 itak powinny je pokonac bez problemu , tak wogole to chce przescignac paradigma pod wzgledem efetu i jakosci w swoim projekecie DIY

[ Dodano: 2004-11-11, 15:03 ]
      a moze lepij oplaca ie cos takiego sprzedawc na czesci wyjmujac glosniki i elemnty typu zwrotke welne wytlumiajaca itd ?

Skomentuj

Czaruję...
      X