Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

2 X IT MDS 06 na suba

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

2 X IT MDS 06 na suba

Witam

Posiadam zalegające na półce 2 szt IT MDS 06. Miały być do samochodu ale niestety są minimalnie większe niż 16,5 cm. Myślałem nad zrobieniem na nich subwoofera do domu tylko nie wiem czy to dobry pomysł. Może lepiej je sprzedać i kupić coś innego...

Zamieszczone przez wachcio
    lepiej je sprzedać i kupić coś innego...
    Dokladnie, jakiekolwiek 8" spisze sie lepiej. To by bylo marnotrawstwo tych przetwornikow.

Skomentuj

spokojnie te glosniki sprzedasz wiec je wystaw na allegro
      robienie suba z 16cm nie ma sensu skoro moga one grac taki sam bas w kolumnie 2 droznej

Skomentuj

Głośniki już sprzedane koledze w rozliczeniu za Dego PO 650 więc co byście polecili na tego suba. Chodzi zarówno o przetwornik jak i zasilenie do niego.
        Moje obecne home audio to Harman Kardon AVR 255 i kolumny na KEP-ach (monocar KEP + morel) od dolphin123 oraz klony siest z Vifą i Tonsilem
        Nad przedziałem cenowym nie zastanawiałem się. Chciałbym, żeby jakościowo nie odbiegały od kolumn na KEP-ach.

Skomentuj

To może żeby było już do kompletu weź monacora SPH 250, jakościowo raczej nie będzie odbiegał.

Skomentuj

lepiej podaj przedzial cenowy bo zaraz wyskoczy sie z czyms drogim :P

Skomentuj

Nie chciał bym przekroczyć sumy 1000zł ze wszystkim, czyli przetwornik, wzmacniacz (ktoś by musiał mi go złożyć bo na elektronice się nie znam) i materiał na skrzynie. Granica jest dość płynna ale chciałbym, żeby był podobny jakościowo do moich KEP

Skomentuj

zobacz ogloszenia - ja bym bral tytanowego mivoca

Skomentuj

A dokładnie jaki model?

Skomentuj

http://www.mivoc.com/mivoc/details-e...l=HCM%2012%20T

Skomentuj

Ile one kosztuje ten przetwornik bo znalazłem info od 500 do 1300 zł?

Skomentuj

przeciez pisalem zebys zobaczyl na forum ogloszenia. za 500zl jest do sprowadzenia

Skomentuj

A jako zasilenie co byście proponowali?

Skomentuj

jak nie robisz sam to SUB300 od irka (ale troche na niego poczekasz)
                            jak umiesz sam zrobic to np janek

Skomentuj

Czaruję...
                            X