Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zestaw Głośnikowy Najlepszy do 700zł?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zestaw Głośnikowy Najlepszy do 700zł?

Mam taki problem chciałbym kupic sobie subwoofer oraz głosniki razem oczywiscie i takie pytanie co lepiej wybrac subwoofer +2 głosniki czy wiecej?ile?Chodzi mi o jak największa moc i jak najlepsza jakoś czy mógłby mi ktoś pokazac taki zestaw?Moge przeznaczyc na niego max 700 zł. Myślałem o tym http://allegro.pl/item744097996_hit_...hx_gratis.html wart polecenia?
    I ejszcze mam pytanie jak to sie odbywa gdybym chciał zakupic subwoofer o mocy wiekszej niz np 300w to jak potem dobrac głosniki?I czy takie operacja jest w ogóle opłacalna?

Hmm a jaki masz duży pokój? Do czego to ma służyć do kina czy do audio? Czego słuchasz?

Zamieszczone przez radrek95
    Chodzi mi o jak największa moc
    No nie przesadzaj...bardziej chyba na SPL z Twoim budżetem z mocą nie poszalejesz

Ja bym zrobił tak: kupił wzmacniacz za powiedzmy 200zł a potem jakiś zestaw używany 3way suba sobie darował. Ja mam kolumny tonsila 40W 3way i na brak basu nie narzekam..no chyba, że głównie chcesz to do kina to może 3way niekoniecznie

Zamieszczone przez radrek95
    I czy takie operacja jest w ogóle opłacalna?
    Do czego Ci subwoofer o mocy ponad 300W??

Skomentuj

Do przestawiania szklanek u sąsiada. Komputerowe pierdziawki nadają się w cenie do 150PLN np. x-230 - wyżej się nie opłaca. Szkoda 600 na szmelc w plastiku.

Skomentuj

Zamieszczone przez paccro
        Komputerowe pierdziawki nadają się w cenie do 150PLN np. x-230 - wyżej się nie opłaca. Szkoda 600 na szmelc w plastiku.
        Chyba mało jeszcze słyszałeś

Skomentuj

T20/T40 + sub i tyle.

Skomentuj

Czaruję...
          X