Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomoc w budowie suba...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pomoc w budowie suba...

Witam wszystkich !

Mam dylemat jaką obudowę najlepiej zrobić do głośnika Hertz ES 300.D 700W 2-cewkowy .Czy closed czy może lepiej bass reflex i jaki litraz powinno to mieć, żeby rzeczywiście to "grało" Dodam że ma to być sub do domu i będzie napędzany przez wzmacniacz Pionnera A-702R Myśle, że wzmacniacz da rade, sam pobór prądu przez niego coś tam mówi ( 720W) :P
    Proszę o pomoc i dziękuje !

Zamieszczone przez polak2005
    Mam dylemat jaką obudowę najlepiej zrobić do głośnika Hertz ES 300.D 700W 2-cewkowy .Czy closed czy może lepiej bass reflex i jaki litraz powinno to mieć, żeby rzeczywiście to "grało" Dodam że ma to być sub do domu
    kiepski pomysł - drogi głośnik wcale nie tak rewelacyjnie grający , szczególnie w domu.
    będzie napędzany przez wzmacniacz Pionnera A-702R Myśle, że wzmacniacz da rade, sam pobór prądu przez niego coś tam mówi ( 720W) :P
    kup panel do suba... Ten wzmak nie ma szansy poprawnie tego napędzic...

Skomentuj

Aha rozumie, a jaki głośnik być proponował do tego wzmaka ? Moge tez kupić tanio 30cm firmy TEC tylko malo cos o tej firmie piszą...i nie wiem czy ryzykować i go brac...

Skomentuj

Aha rozumie, a jaki głośnik być proponował do tego wzmaka ?
        do tego wzmaka proponowałbym jedynie stereo.

Skomentuj

kupiłem głośnik TEC 1200 moc 500W w RMS , siedzi w budzie 60L BR , mam pytanie jaką kupić do niego końcówkę mocy ? Ma ktoś jakieś propozycje i jakie by mogły być koszty ?

Skomentuj

Czaruję...
          X