Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szerokapasmówka do seurundów

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Szerokapasmówka do seurundów

Witam mam zamiar zrobić sobie seurandy do przyszłego kina domowego ale chciał bym je zrobić na jakiś szerokopasmowcu poprostu nie chce mi się bawić w zwrotnice ,a w sumie i tak basu wcale mieć nie musi liczy się tylko pożądna średnica która nie będzie wiele odbiegać bardzo od monitorków na l18 i tbfc/g , budrzet na to mam 100zł na sztukę. Chciał bym zastosować po jednej na seurund i dwie do centralnego najlepiej żeby rozmiar to około 10cm, sub już jest na mds10.

Może http://www.tb-speaker.com/detail/1230_04/w5-1140sd.htm ?

Skomentuj

tomq88, no i jakaś konkretna propozycja bardzo dziękuje a wiesz gdzie mógł bym takowe kupić i ile kosztują . bardzo by mi pasowały bo nawet podobne do l18 korektor fazy i to aluminium.

Skomentuj

5" PAPER WOOFER
        W polinku maja TB, lecz niewiem czy wszystkie.

[ Dodano: 2009-10-01, 21:02 ]
        a pozatym sa tez TB alu wiec sprawdz ich modele/ dostepnosc w pl (mail do polinka/cenniki).

Skomentuj

Właśnie znalazłem takiego za alu membraną i w takim rozmiarze jaki by mi pasował ale one są 8r więc w centralnym połączył bym je w 4r a satelitki były by 8r jak myślicie nie przeszkadzało by to amplitunerowi.

http://www.lautsprechershop.de/pdf/t...d/w4-657sc.pdf

Skomentuj

toma085,
            a jaki to amplituner?
            Czytałem jakiś artykuł właśnie na ten temat w AUDIO pisał bodajże Kisiel jak się nie mylę. Mówił, że nie ma problemu z takim połączeniem. Jak potrzeba to jutro poszukam i napiszę dlaczego.

Jaka cena tego głośnika?
            Można go dostać w Polsce?
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Za 100z za sztuke to na pewno go nie kupi. :)

Skomentuj

133 zł chyba.

Skomentuj

Aaaa... TEN :).. myslalem ze chodzi o 5".. ten na pewno pare stowek stoi.

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz
                    toma085,
                    a jaki to amplituner?
                    narazie ampli brak bo nie wiem co będzie lepsze kupić nowy jakiś za 500zł czy sprzedać wzmak i radio i kupić konkretniejszą używkę za 1000zł ,i używać również w stereo.
                    Ten model co podałem w linku kosztuje troszkę ponad stówkę co myślicie o nim chyba dobry do teakiego zastosowania jak ja chcę :?:

Skomentuj

Ampli nigdy nie zagra w stereo tak dobrze jak wzmak stereo (zwłaszcza ze po podpisie widzę że klocek ładny masz :) )

Generalnie od kiedy polink ma TB w ofercie to jest fajnie :) Zobacz sobie co ile tam kosztuje i dobierz coś do budżetu...

Zamieszczone przez n_omyzs
                      Aaaa... TEN :)
                      Ten kosztuje 105zł :) (4 cale) 133zł kosztuje jakiś woofer 5 calowy.

Skomentuj

Czaruję...
                      X