Witam mam zamiar zrobić sobie seurandy do przyszłego kina domowego ale chciał bym je zrobić na jakiś szerokopasmowcu poprostu nie chce mi się bawić w zwrotnice ,a w sumie i tak basu wcale mieć nie musi liczy się tylko pożądna średnica która nie będzie wiele odbiegać bardzo od monitorków na l18 i tbfc/g , budrzet na to mam 100zł na sztukę. Chciał bym zastosować po jednej na seurund i dwie do centralnego najlepiej żeby rozmiar to około 10cm, sub już jest na mds10.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Szerokapasmówka do seurundów
Collapse
X
-
Właśnie znalazłem takiego za alu membraną i w takim rozmiarze jaki by mi pasował ale one są 8r więc w centralnym połączył bym je w 4r a satelitki były by 8r jak myślicie nie przeszkadzało by to amplitunerowi.
http://www.lautsprechershop.de/pdf/t...d/w4-657sc.pdf
Skomentuj
-
toma085,
a jaki to amplituner?
Czytałem jakiś artykuł właśnie na ten temat w AUDIO pisał bodajże Kisiel jak się nie mylę. Mówił, że nie ma problemu z takim połączeniem. Jak potrzeba to jutro poszukam i napiszę dlaczego.
Jaka cena tego głośnika?
Można go dostać w Polsce?Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasztoma085,
a jaki to amplituner?
Ten model co podałem w linku kosztuje troszkę ponad stówkę co myślicie o nim chyba dobry do teakiego zastosowania jak ja chcę :?:
Skomentuj
-
Ampli nigdy nie zagra w stereo tak dobrze jak wzmak stereo (zwłaszcza ze po podpisie widzę że klocek ładny masz :) )
Generalnie od kiedy polink ma TB w ofercie to jest fajnie :) Zobacz sobie co ile tam kosztuje i dobierz coś do budżetu...
Zamieszczone przez n_omyzsAaaa... TEN :)
Skomentuj
Skomentuj