Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zwrotnica do nowych 3 dróg FX-200

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zwrotnica do nowych 3 dróg FX-200

Witam, już zabierałem się za projekt na 18AKX i DX25, a tu nagle nowa konstrukcja na stronce stxa sie pojawiła, czyli 3 way na scx i do tego kopułka AWX. Już miałem zamawiać jednak dowiedziałem się że cena jest za 1 kolumne, i chcę sobie sam wykonać taki projekt, tylko problem ze zwrotnicą. Czy jest ona udostępniona? szukałem ale nie znalazłem nic. Pomożecie?

Nie przecież to nowa konstrukcja jest projekt 3d ale z pj

Skomentuj

wiem, że jest z PJ. Wcześniej byłem napalony na 3 drogi na scxach, ale kopułka mnie nie zadowalała, dlatego wcześniej nie byłem zainteresowany, natomiast gdy teraz pojawił sie zestaw z lepszą kopułką to moje chęci na wykonanie tej konstrukcji wzrosły.

Skomentuj

Chcesz nowy zestaw? Kup u producenta... Przecież po to jest on zrobiony. A co do zwrotki, może ktoś kiedyś taką zaprojektuje ale nie licz że dostaniesz schemat oryginalny... Firma musi zarobić, takie są realia.

Skomentuj

czarekp9, smialo kupuj AWXa i skoryguj efektywnosc na sluch - nawet jak cos bedzie skopane to w bardzo malym stopniu

Skomentuj

AWX spoko glosnik :) gorka powyzej 9 khz troche upierdliwa ale pochylona scianka powinna pomoc. Warto kupic mysle, ten tweeter ma potencjal.

Skomentuj

Czaruję...
            X