Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Stare tonsile
Collapse
X
-
No spodziewałem się bardziej odpowiedzi w stylu że lepiej je sobie zostawić i zregenerować, może jakiegoś suba bym wyrzeźbił na tym...
Ps. czy moc głośnika zależy tylko od jego cewki?
wydaje mi się że nie, że musi być do tego odpowiedni magnes który będzie w stanie odepchnąć cewkę, dąże do pytania, czy te głośniki dało by się przerobić np na 50W... ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pietro54No spodziewałem się bardziej odpowiedzi w stylu że lepiej je sobie zostawić i zregenerować
Zamieszczone przez pietro54może jakiegoś suba bym wyrzeźbił na tym...
Zamieszczone przez pietro54Ps. czy moc głośnika zależy tylko od jego cewki?
Zamieszczone przez pietro54dąże do pytania, czy te głośniki dało by się przerobić np na 50W... ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pietro54Ps. czy moc głośnika zależy tylko od jego cewki?
wydaje mi się że nie, że musi być do tego odpowiedni magnes który będzie w stanie odepchnąć cewkę, dąże do pytania, czy te głośniki dało by się przerobić np na 50W... ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez djbuhMam przed oczami te głośniki w tubach :mrgreen:. Chętnie bym je kupił i zrobił na nich jakieś ciekawe tubowe kolumny, ale aktualnie mam mase innych projektów na głowie.
To są 30-tki?
Podkleic membrane i mozna grac, maja spora skutecznosc to troche halasu narobia. Moc nie jest az tak bardzo wazna jesli glosnik ma bardzo wysoka skutecznosc.
Skomentuj
Skomentuj