Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sub do muzyki

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

sub do muzyki

Po długiej nie obecności na forum, i braku nowych klocków audio w domu przyszedł czas na zmiany.

Nowe kolumny i sub, i właśnie z subem jest problem jaki głośnik wybrać, bo trochę wypadłem z tematu home audio.

Do dyspozycji na głośnik 700 zł, wymagania ma sobie radzić przy odtwarzaniu muzyki w pomieszczeniu ok 35m2.

Po głowie chodzi mi beyma power 15.

Ale jak pisałem wyżej z tematu home audio wypadłem i liczę na jakieś ciekawe propozycje.

Ja moge polecic tylko jeden z racji ze taki mam a jest to TIW250XS, ja dalem za niego co prawda ok 800zl, balem sie ze sie rozczaruje ale dzisiaj wiem ze jestem zadowolony.

Gra na razie w 10m2, ale niedawno gral w 25m2 i radzil sobie jeszcze lepiej, mimo slabego wzmaka, mysle ze do normalnego sluchania w 35m2 na dobrym wzmaku byl by wystarczajacy, no chyba ze ktos lubi burzyc sciany

Za pewne znajda sie inne glosniki w nizszej cenie itp bo Visaton podobno ceni sie sporo za swoje glosniki.

Skomentuj

Nie powiem że nie, bo lubię po za wrażeniami dźwiękowymi również wrażenia czuciowe.

aktualnie 2x gdn32/150 coś tam i mało mi

Skomentuj

Czaruję...
      X