Tak jak w temacie, zarobie kase i napewno będe chciał robić kolumny, ile zarobie to się po pierwsze okaże, a że to będą moje pierwsze kolumny nie chce specjalnie szaleć z kasą, ale uzyskać zadawalający efekt. Ostateczne sugestie mile widziane. Ja już naprawdę niewiem co robić dopiero mi się zamieszało. Jestem prawie pewien, że dobrze będzie dać 2xniskośrednio na kolumnę, ale, może 1 wystarczy, sam już niewiem pogubiłem się :-/ Prosiłbym o podsumowanie, odpowiedzi sam się nasuwają, ale niewiem...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Podłogowce...będe pracował...zarobie...będe robił :)
Collapse
X
-
Domyślam się, że trzeba postawić na dobrą kopułkę, to ten Audax byłby dobry?? Jeżeli ten conrad jest drogi to prosiłbym o jakieś inne ciekawe namiary. No to Yoshi, a jakie proponowałbyś niskośrednie i czy 1 czy na 2 stawiać. Na ilości basu mi zależy, ale czy aż taka różnica będzie, to się zastanawiam. U mnie w Olsztynie jest sklep gdzie sprzedają tonsile, jutro się przejade, ale nie sądze by mieli jakieś Gdn'y 16/50 albo coś z serii GTC...
Skomentuj
-
No to dojrzales do tego ze nadmiar mozliwosci Cie pogubil.Jako basowce mozesz dac nawet Tesle i lepsza kopulke.Jesli ma to byc uklad dwudrozny to tniesz nisko i wykorzystujesz wtedy ladne brzmienie kopulki w zakresie srednich najwrazliwszym zakresie dla ucha.Rozejrzyj sie na stronie QBA tam sa jeszcze inne glosniki.Jak zbudujesz kolumne na dwoch nieko srednio to mozesz poczuc brak potrzeby uzywania suba co osobiscie preferuje.Mozesz zrobic tez tak ze dasz swietny nisko srednio np jakis kevlar i podobnej klasy kopolke a calosc zagra swietnie.
Skomentuj
Skomentuj