Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Studio kilka pytań

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Studio kilka pytań

Witam wszystkich, mam kilka pytań, ale nie umiem sobie sam na nie odpowiedzieć.

Związane są z studiem nagraniowym. Powiedzmy, że mam pokuj, w którym nic nie jest zrobione, z czego wykonać ściany i dodatkową ściankę podziałową, w grę wchodzą powszechne i w miarę tanie materiały. Proszę o jakieś podpowiedzi

Odsylam raczej na forum pisma Estrada i Studio. Tam z pewnoscia Ci pomoga.

Skomentuj

zaba69, są takie płyty ala pilśniowe, czy cos w tym stylu, specjane pod kątem akustyki zrobione, można też użyć wełny mineralnej, wszystko zależy jakie masz fundusze, jaki pokój itd itp. Ale rzeczywiście na EIS lepiej ci pomogą w tym temacie

Skomentuj

Zobacz jak wyglądała budowa studia profesjonalnego - może coś Ci się przyda:
        www.igsaudio.pl
        Sekcja studio , można też sprawdzić co ma w DIY.

Skomentuj

Dzięks wielki, właściwie to kumpel to robi i chciał trochę mojej pomocy, ale bardziej od strony elektryki i elektroniki jestem mu wstanie pomóc, no, ale.
          Mam tylko jedno pytanko, jakie lepiej stosować materiały lekkie i miękkie,czy twarde i sztywne.
          Jak chodzi o pokuj to niema w nim nawet wylewki na podłodze, więc zaczynamy od zera, jedyne, co mamy pewne to, że postawimy ścienne i na podłodze poza wylewką i styropianem wyląduje wykładzina to w miarę miękka.

Skomentuj

podaj wymiary pomieszczenia . bez tego nie da sie oszacowac wymaganego czasu poglosu

Skomentuj

tanio i dobrze - pianka tapicerska
              albo drozej pianka wygluszająca

Skomentuj

Czaruję...
              X