a wiec mam taki problem. pozyczylem kolumne z tym glosnikiem hacrerzom na 11 listopada ale co zrobili ze spadla im ze statywu i urwal sie caly magnes od kosza z nad i podbiegunikiem. tyle tylko ze bolce z magnesu ktore przechodzily przez dziurki wkoszu byly na koncu rozwidlone i jak magnes odpadl do wyrwal kawalki tego kosza i dziurki ktore powstaly po tym zabiegu sa zbyd duze aby powtorzyc ten sposob mozowania. czy jest mozliwosc aby przykleic ten magnes do kosza na jakis ultra mocny klej i czy zda takie cos egzamin...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
awaria beyma 12g125
Collapse
X
-
Oczywiście da się skleić !!!, wystarczy dobry klej ,np.cyjanopan albo coś z rodziny poxiliny ,tylko że mi kiedyś jak spadł głośnik to magnes ścioł cewkę ... i było po głośniku a w wymianę cewki już niechciało mi się bawić.
A było też tak że miałem wypadek ,czyli rozbiłem się na rowerze z kolumną estradową tonsila ..chyba ELTRON.
I magnesy sobie gruchału w obudowie a cewki były w miarę sprawne.
Skomentuj
-
cewka jest sprawna bo glosnik upadl chyba na "plecy" i po prostu magnesl wyrwal sie. a udezenie bylo takie ze nawet piezo sie na dwa kawalki rozlecial. i oglaszam wszem i wobec ze JESLI JEST NA TYM FORUM JAKIS HARCERZ Z WARSZAWY W DODATKU I Z ORGANIZACJI ZHR TO NIECH UCIEKA JAK NAJDAEJ ZA GRANICE
Skomentuj
Skomentuj