Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Miał ktoś kolumny IMG STAGE LINE ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Budowane na głośnikach monacora, estradowe.

IMG STAGE LINE jest marką Monacora (wyroby "estradowe") więc raczej przydał by się dokładny symbol zestawu/głośników. Ja posiadałem na ten przykład końcówkę mocy sygnowaną IMG STAGE LINE.

Skomentuj

Dokladnie tak jak napisal przemo-lukas. Mozesz w tych kolumnach czy calej marce znalezc wszystko nawet moje plytki z napisem LDM :)

Skomentuj

Model PAB 122 ;]
        http://sklep2.smstep.pl/index.php?me...&idTowar=05240

Szczerze mówiąc to byłem pewien że podałem go wcześniej , jakoś mi umknął

przemo-lukas, to ja wiem i to mnie boli bo to marka handlowa, a nie produkcyjna więc w większości sprzedają to co tanio w chinach kupią

Mogę mieć dwie takie kolumny za nieco ponad 400zł i zastanawiam się czy warto, wskaźnik liczba głośników /cena, czy wielkość/cena jest niezły, tylko przydałoby się wiedzieć jak to gra.

Skomentuj

Sam wiesz że za 400zł sam nie złożysz dwóch kolumn "estradowych" (na imprezy),bo za mało kasy...więc za 400zł takie dwie kolumny to okazja (ale jak grają tego nie wiem...pogrzebiesz w zwrotnicy i może dźwięk będzie znośny).

Skomentuj

Na oko to siedza tam jakies tanie sztywniaki co da nam twardy kartownowy bas, srednich z tego tez nie bedzie a wysoki to jakis syfiasty piezak. Trudno mowic tu o graniu tu raczej sprawe rozpatruje sie w dziedzinie czy to dziala :)

Skomentuj

Czaruję...
            X