Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Słuchawki douszne do 50zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Słuchawki douszne do 50zł

Witam!
    Chciałem sobie kupić jakieś słuchawki do 5 dych bo te co mam, oryginalne z creativa nie mają w ogóle basu i źle się ich słucha. Macie jakieś propozycje?

Jak lubisz mocny bas to cretive ep630, za okolo 60zl juz kupisz.

Skomentuj

Idzie je kupić juz za 23zl jednak ja bym wolał normalne słuchawki tzn. nie dokanałowe. Co powiecie o APPLE GW BOX , SENNHEISER MX 350 , APPLE IPOD 4GEN , SENNHEISER MX 260.

Skomentuj

Ja mam AKG właśnie za ok. 50zł. Naprawdę prezentują dobre brzmienie, dźwięk jest wyraźny, a bas wystarczająco głęboki. Wcześniej słuchałem na słuchawkach LG, które były dołączone do telefonu. Różnica jest ogromna oczywiście na korzyść dla AKG.

Skomentuj

A jaki model tych słuchawek?

Skomentuj

Szczerze watpie w oryginalnosc tych creative z allegro. Ja mam takie http://www.ceneo.pl/703116 tylko czarne. Na allegro byly prawie same podrobki a nie jest latwo je odroznic.

Skomentuj

Kupiłem jednak sennheiser cx300 ale chyba podróbki bo kosztowały 39,99 a oryginaly kosztuja okolo150. Słyszałem natomiast ,że te podróbki i tak grają bardzo dobrze, nieznacznie róznią sie od oryginałów. Jak przyjdą to zdam relacje. Pozdrawiam

Skomentuj

Nie mogłem wcześniej odpisać bo byłem w pracy, a słuchawki mam w domu. Model to AKG K 309.

Skomentuj

Ja polecam she 9500 Philipsa. ep630 im do pięt nie dorastają. Dokanałowe bardzo wygodne. Słabo izolują. Czy to wada czy zaleta to zależy tylko od ciebie.

Skomentuj

Ja ze swojej strony polecę słuchawki firmy Soundmagic.( relacja cena/jakość znakomita).
                    Z mocnym basem polecam model Pl11 lub mniej basowe pl12 lub pl18 ( ok 60zł) . Słuchawki oferują nieporównywalnie lepszy dżwięk niż ep630, równie dobrze izolują od otoczenia, mają bogaty zestaw dodatków w komplecie a także plusem ich jest to iż nie ma podróbek tych słuchawek. Model pl11 może konkurować z Senheiserami cx400.

Skomentuj

Ze swojej strony tez polecam jakis model Soundmagic. Nie sluchalem ich ale sadzac po opiniach na forum w tym przedzialce cenowym raczej nic lepszego sie nie dostanie.

Skomentuj

Jacek90, ja też miałem cx300, ep630 i jeszcze kilka innych z allegro w tym przedziale cenowym i cx300 grały najlepiej

Skomentuj

Ja osobiście posiadam Vedia SRS-300 słuchawki lepsze od sennheiserów Mx-360 za 50zł a kosztują 20 zł

Skomentuj

Zamieszczone przez pharoh
                            Ze swojej strony tez polecam jakis model Soundmagic. Nie sluchalem ich
                            To nie polecaj.
                            Zamieszczone przez Jacek90
                            Kupiłem
                            To chyba kończy dyskusję i polecanie modeli...

Skomentuj

Ja używam AKG K 310 P i muszę powiedzieć że grają super jak za te pieniądze. Co prawda orgii basowej z nich się nie wydobędzie, ale w dźwięku im niczego nie brakuje.
                              Poza tym że wyglądają licho są naprawdę porządnie wykonane i trwałe, w innych słuchawkach kable pourywane by były już ze 100 razy a te się trzymają :)

Skomentuj

Witam, dostałem już te sennheisery cx300. Sprzedawca mówił ,ze sa to oryginały kupione w angielskiej hurtowni. I tak mi sie nie chciało wierzyć ale postanowiłem zaryzykować. Po otworzeniu paczki już byłem prawie pewien ,że są to oryginały lecz jednak zobaczyłem jedną różnicę demaskującą ,że "być może" są to podróbki. Otóż przewód jest bardziej błyszczący i ta opaska zapobiegająca rozwarstwieniu się przewodu jest większa i ma jedną kropke zamiast dwóch. Po za tym wszystko wygląda jak w oryginałach oglądanych na zdjęciach w internecie. Co do dźwięku to podobają mi się. W stosunku do creativów mają więcej basu i są bardziej precyzyjne i dokładne. Mam też porównanie do słuchawek thomsona od brata, które kupil w MM za bodajże 49zł. Bas jest podobny lecz w moich cx300 jest głębszy i przyjemniejszy. Co do średnich i wysokich to moje wrażenie jest takie ,ze sennheisery są troszkę dokładniejsze. Ale jakiejś kolosalnej różnicy nie ma. Za tą cenę polecam.

Skomentuj

Nie ma co ich polecać. 100% oryginalne CX300 grają dużo gorzej niż SoundMagic PL11 - sprawdzone empirycznie.

Skomentuj

Czaruję...
                                  X