Witam wszystkich.Zrobiłem już suba na gdn-22-140-8-scx i właśnie jestem w trakcie budowy 2,5 drogi na STX.Pudła są już prawie zrobione, trzeba je tylko wykończyć i tu pojawia się moje pytanie do was:
po pierwsze fornir:
opłaca się kupić coś takiego link
potrzebuje szerokich pasów bo będę tez tym oklejał suba a nie chciał bym łączyć na zakładkę.. co myślicie o cenie i czy fornir na fizelinie jest dobrym wyborem?
Po drugie:
Klej musi zarówno nadawać się do forniru jak i skory ekologicznej na fronty.
do tej pory używałem momentu ,ale teraz chciał bym spróbować czegoś innego....
co myślicie o tym link
później chce to pokryć bejca dokładnie taka link
a później pokryć to lakierem link
i tu następne pytanie do Was: czy nie spowoduje to żadnych problemów z fornirem (Np. nie uszkodzi kleju) :cry:
po trzecie :
chciałbym żeby ktoś wyciął mi takie blach jak w konstrukcjach biganta tyle, ze jak do tej pory dzwoniłem do kilku firm zajmujących się obróbka metali i wołali za to takie pieniądze ze szczęka opada i głos odbiera :twisted: może ktoś z Was może zrobić coś takiego w normalnych pieniądzach??
po czwarte
zamawiał ktoś może elementy do zwrotnic FX-300 z polinka?
pytam czysto teoretycznie, ile za nie wychodzi bo muszę zacząć kompletować rzeczy..[/b]
po pierwsze fornir:
opłaca się kupić coś takiego link
potrzebuje szerokich pasów bo będę tez tym oklejał suba a nie chciał bym łączyć na zakładkę.. co myślicie o cenie i czy fornir na fizelinie jest dobrym wyborem?
Po drugie:
Klej musi zarówno nadawać się do forniru jak i skory ekologicznej na fronty.
do tej pory używałem momentu ,ale teraz chciał bym spróbować czegoś innego....
co myślicie o tym link
później chce to pokryć bejca dokładnie taka link
a później pokryć to lakierem link
i tu następne pytanie do Was: czy nie spowoduje to żadnych problemów z fornirem (Np. nie uszkodzi kleju) :cry:
po trzecie :
chciałbym żeby ktoś wyciął mi takie blach jak w konstrukcjach biganta tyle, ze jak do tej pory dzwoniłem do kilku firm zajmujących się obróbka metali i wołali za to takie pieniądze ze szczęka opada i głos odbiera :twisted: może ktoś z Was może zrobić coś takiego w normalnych pieniądzach??
po czwarte
zamawiał ktoś może elementy do zwrotnic FX-300 z polinka?
pytam czysto teoretycznie, ile za nie wychodzi bo muszę zacząć kompletować rzeczy..[/b]
Skomentuj