a wiec
po pierwsze witam wszystkich forumowiczow :)
op drugie:
moj problemik wyglada w ten sposob, ze chcialbym sobie cos samodzielnie sklecic, ale jestem totalnym laikiem w tym temacie. bylbym Wam niezmiernie wdzieczny za pomoc w tej kwestii.
nie chcialbym obciazac Was miliardami pytan, watpliwosci, a chcialbym wykazac sie jakakolwiek wlasna inwencja wiec prosilbym o jakies internetowe namiary, ktore przyblizylyby mi sposob, w jaki powinienem sie zabrac za budowe kolumn.
jakies ogolne informacje nt. akustyki, elektroniki itp.
i takie pytanka typowo teoretyczne:
1) na co powinienem zwrocic szczegolna uwage podczas budowy :?:
2) czy sa jakies programy wspomagajace proces budowy :?:
hmmm...
to na razie tyle jesli chodzi o jakies moje problemiki, z gory dziekuje Wam wszystkim za pomoc i prosze o wyrozumialosc...
pzdr
po pierwsze witam wszystkich forumowiczow :)
op drugie:
moj problemik wyglada w ten sposob, ze chcialbym sobie cos samodzielnie sklecic, ale jestem totalnym laikiem w tym temacie. bylbym Wam niezmiernie wdzieczny za pomoc w tej kwestii.
nie chcialbym obciazac Was miliardami pytan, watpliwosci, a chcialbym wykazac sie jakakolwiek wlasna inwencja wiec prosilbym o jakies internetowe namiary, ktore przyblizylyby mi sposob, w jaki powinienem sie zabrac za budowe kolumn.
jakies ogolne informacje nt. akustyki, elektroniki itp.
i takie pytanka typowo teoretyczne:
1) na co powinienem zwrocic szczegolna uwage podczas budowy :?:
2) czy sa jakies programy wspomagajace proces budowy :?:
hmmm...
to na razie tyle jesli chodzi o jakies moje problemiki, z gory dziekuje Wam wszystkim za pomoc i prosze o wyrozumialosc...
pzdr
Skomentuj