Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz stereo do nowego zestawu.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmacniacz stereo do nowego zestawu.

Witam.

Za tydzień zaczynam budowę zmodyfikowanego zestawu "Niedrogie 2.1" (sub będzie na 22-140).
    Szukam wzmacniacza który zasili satelitki (stx pj i 14sk) i poda sygnał na suba (wej. wysokopoziomowe). Cena jaką jestem w stanie zapłacić to 300zł.
    Chciałbym żeby wzmacniacz sterowany był z pilota - znudziło mi się wstawanie do wzmacniacza.
    Co do wymagań nt. dźw - przy tych głośnikach i cenie nie wiem czy będą to wielkie różnice.

Na razie jestem za wzmacniaczem SONY TA-F535R + pilot (270zl + przesyłka).

Czy za tą cenę kupie coś lepszego + pilot?
    Może warto poszukać jakiegoś amplitunera?

Dzięki i pozdrawiam.

Ja kupiłem do monitorków SCX PJ Sony TA-F435R w idealnym stanie z pilotem, kartonem, papierami. Zapłaciłem ok 200 zł
    Jestem z niego bardzo zadowolony, bardzo fajnie gra, wcale nie korzystam z pokręteł basu trebli, słucham na Pure Direct. Miałem wcześniej Rotela RA-930, sporo droższego i muszę przyznać, że dźwięk Sony dużo bardziej mi odpowiada (fajna średnica i wysokie no i nie brakuje basów)
    Jeżeli ten TA-F535R jest w dobrym stanie to imho warto. Ampli na pewno będzie grał słabiej. Lepiej oddzielnie dokupić tuner

Skomentuj

Niestety, zwlekałem i zwlekałem i wszystkie niezłe wzmacniacze się sprzedały.
      Zastanawiam się teraz nad SONY TA-FE 520R w cenie 220zł.
      Mogę go odebrać osobiście. Jedyne co mnie odrzuca to koniec mocy oparty na STK.
      Jakieś sugestie ?

Aha, zbudowałem monitory oparte o Gdn-14-100-8-SCX (nie jak planowałem - sk) + PJ i odkładam na razie budowę suba.

Skomentuj

Czaruję...
      X