Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Który projekt będzie lepszy - stx fx-200 czy 3d SCX?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez kremien
    Ciężko zdobyć do nich morelki MDT29
    www.qba.com.pl chyba handlują Morelami - jesli wolałbyś jednak zestaw z Morelem to możesz sprawdzić czy mają ten model w ofercie. Niestety nie mam porównania tych głośników więc nie wiem, który doradzić...

Skomentuj

CYT Globus:
      . Ogólnie to sorry za offtopa ale 22-140 scx to bardzo przeciętny głośnik i nadal uważam, że choć jest w podobnej cenie do tonsila 20/80/2 to nie ma co nawet go porównywać.

Hmmm kwestia gustu bo dla mnie Tonsil 20/80/2 to plastikowe "nosowe" brzdękanie w porównaniu do STX GDN-22 z serii SCX, który to świetnie sprawdza się w 3D.
      Tak również off top to każdy Tonsil polipropylenowy to porażka w systemach 3D czego najlepszym dowodem jest beznadziejny średniotonowiec z Bolero GDN 16/40, a takie kiedyś miał dobre opinie ten zestaw. Widać czas "dorastania" robi swoje, przykładem jest chociażby ilość zrobionych konstrukcji DIY na tym "śmiesznym" Tonsilu GDN 16/40.

Skomentuj

Który projekt będzie lepszy - stx, czy z elektrody?
        to jest normalnie szczyt chamstwa
        irek sie napracowal nad polaczeniem tych glosnikow, ja zaprojektowalem obudowe i wraz z kolegami popularyzujemy ten zestaw a tu nagle dowiaduje sie ze to pochodzi z elektrody? :shock: :evil:

Skomentuj

Zaraz się dowiesz, że pewnie stamtąd ukradłeś :)

Skomentuj

Jedno jest pewne,chciałbym usłyszeć ten projekt na zwrocie STX-a bo słyszałem go na zwrocie Irka i nie przypadło mi to do gustu (stali bywalcy wiedzą o co poszło...no i nie wiem czy Irek to wytłumaczył czy nie).

Skomentuj

to jest normalnie szczyt chamstwa
              irek sie napracowal nad polaczeniem tych glosnikow, ja zaprojektowalem obudowe i wraz z kolegami popularyzujemy ten zestaw a tu nagle dowiaduje sie ze to pochodzi z elektrody? :shock: :evil:
              przepraszam panowie. Nie miałem takich intencji. Chciałem się poprawić, ale: