Zamieszczone przez kremien
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Który projekt będzie lepszy - stx fx-200 czy 3d SCX?
Collapse
X
-
CYT Globus:
. Ogólnie to sorry za offtopa ale 22-140 scx to bardzo przeciętny głośnik i nadal uważam, że choć jest w podobnej cenie do tonsila 20/80/2 to nie ma co nawet go porównywać.
Hmmm kwestia gustu bo dla mnie Tonsil 20/80/2 to plastikowe "nosowe" brzdękanie w porównaniu do STX GDN-22 z serii SCX, który to świetnie sprawdza się w 3D.
Tak również off top to każdy Tonsil polipropylenowy to porażka w systemach 3D czego najlepszym dowodem jest beznadziejny średniotonowiec z Bolero GDN 16/40, a takie kiedyś miał dobre opinie ten zestaw. Widać czas "dorastania" robi swoje, przykładem jest chociażby ilość zrobionych konstrukcji DIY na tym "śmiesznym" Tonsilu GDN 16/40.
Skomentuj
-
to jest normalnie szczyt chamstwa
irek sie napracowal nad polaczeniem tych glosnikow, ja zaprojektowalem obudowe i wraz z kolegami popularyzujemy ten zestaw a tu nagle dowiaduje sie ze to pochodzi z elektrody? :shock: :evil: