Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wybór słuchawek sennheiser

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wybór słuchawek sennheiser

witam
    zastanawiam sie nad kupnem słuchawek firmy sennheiser i tu mam pytanie .
    czy hd 205 sa lepsze od hd 438?

hd 205 słyszalem bo kolega ma i chodza rewela , ale nie wiem które kupić .

proszę o rade .

pozdrawiam.

Tanie sennheisery są kiepskie :)

Skomentuj

HD 438 sluchalem, zadna rewelacja. Juz philipsy 5401 graly lepiej, a sa 4x tansze. Czemu akurat uparles sie na firme sennheiser ? Pasuje Ci ich charakter brzmienia, czy nie znacz nieczego innego ? :razz:
      Napisz jaki masz budzet, do czego to maja byc sluchawki ( muzyka ). Czym chcesz je napedzac, i gdzie chcesz ich sluchac ( czy maja byc portable, tlumic dzwieki z otoczenia )

Skomentuj

Mnie interesuje tylko sennheiser. Hd438 odpada teraz mam do wyboru hd205 i hd215 . Nie chce żadnych innych firm . Muzykę która słucham dance klubowa i disco . Słuchawki chce na lekcję bo na niektórych zajęciach trzeba być . A nie chce mi się słuchać ............

Skomentuj

Zamieszczone przez kubus_GDS
          Mnie interesuje tylko sennheiser.
          Bo nie jest "chinskom podróbką'?

Skomentuj

Ja kiedyś przed zakupem słuchawek porównywałem sennheisery HD210 z jakimiś innymi i żadne nie miały nawet porównywalnego dźwięku. Może teraz to się zmieniło...
            Te Sennheisery mam do dzisiaj, a minęło już dobre 10 lat, jak nie więcej.

Skomentuj

Jak na lekcje to wez sobie sluchawki dokanalowe kup. Chyba, ze U was pozwalaja na lekcjach sluchac na pelnowymiarowych . Osobiscie z tanszych senkow polecam hd497 i hd 485

Skomentuj

Na stan dzisiejszy mam mx 370 grają bardzo dobrze ale nie tłumią dźwięku z zewnątrz i dlatego potrzebne mi są zamknięte . Podróbki chińskie to badziewie.

Skomentuj

Witam, kup sobie TDK MP-200:

to jest to samo co Creative HQ 2300D tylko bez dekodera DTS/Dolby. Słuchawki biją na głowę HD201/HD202/HD457/HD215/hd428

Skomentuj

To co Ty masz, to sa pchelki. Sluchawki dokanalowe tlumia dzwieki z zewnatrz jeszcze lepiej, niz dowolne zamkniete sluchawki nauszne. Myslisz, ze jak kupisz Sennheisery, to od razu wszyscy w klasie pomysla, ze to jakis hi-end, tylko dlatego, ze to sennheiser ? Na prawde te modele ktore podales nie sa warte tych pieniedzy.

Skomentuj

Pany ma być lans a nie muzyka , chłopak się na oglądał jak dj remixuja w takich to i on będzie się bujał.... Prawie jak 3 paski w BMW tylko szklanych drzwi nie trzeba...

Skomentuj

Czaruję...
                      X